(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Päätarjous ei ole saatavilla hintavertailupalvelun tuotesivulla

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Googlelle lähettämäsi päätarjous ei ole saatavilla korostettuina tai muuten näkyvästi esillä olevien tarjousten joukossa tietyillä hintavertailupalvelun tuotesivuillasi.

Sisältö

Ongelman syy

• Tuotesivulla olevilla tarjouksilla ei ole tarvittavia parametreja, joilla ne voitaisiin yhdistää lähetettyyn päätarjoukseen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi kauppiaan nimi, päätarjouksen laskeutumissivulla mainittu nimi, päätarjoushinta, päätarjoustuotteen kunto ja tuoteversioon liittyvät määritteet.
  • Päätarjous näkyy tuotesivulla, mutta linkki sen laskeutumissivulle ei toimi.
  • Tarjouslistan yläosassa (esim. kolmen suosituimman joukossa) näkyvät tarjoukset eivät vastaa lähetettyä päätarjousta.
  • Hintavertailupalvelun tuotesivulla korostettu tarjous ei vastaa lähetettyä päätarjousta.
  • Olet ilmoittanut hintavertailupalvelun tuotesivun päätarjouksena, mutta et salli maksutapahtumia hintavertailupalvelun tuotesivulla.

Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa sinua pyydettiin päivittämään hintavertailupalvelun tuotesivujen päätarjoukset.

Lue lisää hintavertailupalvelun tuotesivun vaatimuksista.

Näin korjaat ongelman

1. Tarkista päätarjouksen sijainti tuotesivuilla.
  2. Valitse päätarjous, joka on korostettuna tai näkyvästi esillä hintavertailupalvelun tuotesivulla.
  3. Varmista, että päätarjouksen (mahdolliset) versiotiedot näkyvät oikein tuotesivulla.