(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser det: unøyaktig tilgjengelighet på grunn av forskjell i tilgjengeligheten på landingssiden og betalingssidene på nettstedet ditt

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men du har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

Ett eller flere av produktene dine vises som utilgjengelige for kjøp i kassen for hovedtilbudet, selv om det står at de er på lager på landingssidene for hovedtilbudet.

Det gir en dårlig kundeopplevelse hvis produkttilgjengeligheten endres fra «på lager» på landingssiden for hovedtilbudet til «ikke på lager» eller «ikke tilgjengelig» etter at produktet er lagt til i handlekurven. Da er det mindre sannsynlig at kundene stoler på nettstedet for tjenesten for prissammenligning og selgerne i fremtiden.

Du skal ha mottatt en e-post der du blir bedt om å oppdatere produktinformasjonen innen en gitt dato, slik at verdiene er de samme gjennom hele kjøpsprosessen, for eksempel på landingssidene for hvert hovedtilbud og under betalingsprosessen.

Her er noen vanlige årsaker til dette bruddet:

• Et hovedtilbud som endrer produktets tilgjengelighet basert på brukerens posisjon.
  • Hovedtilbudet har en Kjøp-knapp som ikke fungerer. Produktet vises som tilgjengelig på sammenligningssiden for produktet og/eller landingssiden for hovedtilbudet, men etter å ha trykket på Kjøp-knappen vises det som ikke på lager eller ikke tilgjengelig.
  • Produktet i et hovedtilbud kan ikke sendes til hjemmeadresser. Når brukeren har oppgitt leveringsadressen i kassen, er ikke produktet tilgjengelig lenger og kan ikke leveres direkte til brukerens dør, unntatt postbokser. Ikke send inn hovedtilbud med et produktet som bare er tilgjengelig for henting i butikk eller må sendes til et hentested.

Slik løser du problemet

Se nærmere på betalingsprosessen for hovedtilbudet for å finne ut hvorfor et produkt blir utilgjengelig når brukeren går videre fra landingssiden for hovedtilbudet.