(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Epätarkka saatavuus – eri saatavuus laskeutumissivulla kuin kassasivuilla

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Yhtä tai useampaa tuotettasi ei voi ostaa päätarjouksen kassalla, vaikka päätarjouksen laskeutumissivuilla sanotaan, että niitä on varastossa.

Asiakaskokemus on huono, jos tuotteen saatavuus muuttuu laskeutumissivun "varastossa"-tilasta "tuote loppu"- tai "ei saatavilla" ‑tilaan tuotteen ostoskoriin siirtämisen jälkeen. Jos näin käy, asiakkaat eivät todennäköisesti luota hintavertailupalvelusivustoosi tai kauppiaisiisi enää tulevaisuudessa.

Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään tuotetiedot tiettyyn päivämäärään mennessä niin, että arvot ovat yhdenmukaisia asiakkaan koko ostoprosessin ajan. Arvojen on oltava samat esimerkiksi päätarjouksen laskeutumissivuilla ja kassalla.

Seuraavassa muutamia yleisiä syitä ongelmaan:

• Päätarjouksen tuotteen saatavuus muuttuu käyttäjän sijainnin perusteella.
  • Päätarjouksen ostopainike ei toimi. Tuote näyttää olevan saatavilla hintavertailupalvelun tuotesivulla ja/tai päätarjouksen laskeutumissivulla, mutta ostopainikkeen painamisen jälkeen tuote näyttää olevan loppunut tai ei saatavilla.
  • Päätarjouksen tuotetta ei toimiteta kotiosoitteeseen. Kun toimitusosoite on lisätty kassalla, tuote ei ole enää saatavilla eikä sitä voida toimittaa suoraan käyttäjän kotiovelle, pois lukien postilokerot. Älä lähetä päätarjousta, jos sen tuotteen voi vain noutaa toimipisteestä tai noutopisteestä.

Näin korjaat ongelman

Tutki päätarjouksesi maksuprosessia löytääksesi syyt, joiden vuoksi tuote ei ole saatavilla enää päätarjouksen laskeutumissivun jälkeen.