(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser du problemer med inkonsekvent tilstand i produktinformasjonen og på nettstedet

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

For ett eller flere av produktene dine er det oppdaget uoverensstemmelser mellom tilstanden for hovedtilbudet som er oppgitt i produktinformasjonen, og sammenligningssiden for produktet eller landingssiden for hovedtilbudet.

Du må oppgi nøyaktig og oppdatert informasjon om produkttilstand for hovedtilbud. Du kan velge mellom tre støttede verdier: ny [new], brukt [used] og overhalt [refurbished].

• Ny [new]: Produktet er nytt og helt ubrukt. Det leveres i originalemballasjen, som ikke er åpnet.
  • Brukt [used]: Produktet er brukt. Det kan for eksempel hende at produktet har vært brukt før, eller at originalemballasjen er åpnet eller mangler.
  • Overhalt [refurbished]: Produktet er ikke nytt, men det er profesjonelt overhalt og så godt som nytt, både i utseende og funksjon. Det leveres også med produktgaranti. Produktet leveres kanskje i originalemballasjen, men dette kan ikke garanteres. Slike produkter kalles også «reproduserte».

Slik løser du problemet

1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen som kan være årsaken til at tilstanden er unøyaktig.
    • Sørg for at du oppdaterer produktinformasjonen og sammenligningssidene for produkter (og eventuelle mikrodata) samtidig, og hold dem synkronisert med hovedtilbudet.
  2. Når du har løst problemet, oppdaterer du attributtet for tilstand for hovedtilbud [headline_offer_condition] i produktinformasjonen slik at det samsvarer med nettstedet ditt.