(Hintavertailupalvelu) Korjausohjeet: Epäjohdonmukaiset kuntotiedot tuotetietojen ja verkkosivuston välillä

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Yhdelle tai useammalle tuotteelle ilmoitettu päätarjoustuotteen kunto ei vastaa tuotetiedoissa, hintavertailupalvelun tuotesivulla tai päätarjouksen laskeutumissivulla ilmoitettua kuntoa.

Lisää tarkat ja ajantasaiset tiedot päätarjoustuotteen kunnosta. Voit valita kolmesta tuetusta arvosta: uusi [new], käytetty [used] ja kunnostettu [refurbished].

• Uusi [new]: Tuote on uusi, eikä sitä ole käytetty kertaakaan. Se on alkuperäisessä pakkauksessa, jota ei ole avattu.
  • Käytetty [used]: Tuote on käytetty. Tällaista tuotetta on voitu esimerkiksi käyttää jo aiemmin tai sen alkuperäinen pakkaus on avattu tai kadonnut.
  • Kunnostettu [refurbished]: Tuote ei ole uusi, mutta ammattilainen on kunnostanut sen toimintakuntoon niin, että se on uudenveroinen. Tuotteella on lisäksi takuu. Tuote ei välttämättä ole alkuperäisessä pakkauksessaan. Tällaista tuotetta kutsutaan toisinaan myös uudelleenvalmistetuksi.

Näin korjaat ongelman

1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa kuntoristiriidan.
    • Päivitä hintavertailupalvelun tuotesivu ja tuotetiedot (sekä mahdollinen mikrodata) aina yhtä aikaa ja pidä ne synkronoituina päätarjouksen kanssa.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä tuotetietojen päätarjoustuotteen kunto [headline_offer_condition] ‑määritteen arvo vastaamaan verkkosivuston tietoja.