(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser du problemer med unøyaktige priser på grunn av manglende samsvar mellom prisene på landingssiden og betalingssidene på nettstedet ditt

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

Prisene som vises på betalingssidene for hovedtilbudene, er høyere enn prisene som vises på produktsidene for hovedtilbudene. Hvis produktprisen plutselig øker i kassen fordi det legges til uventede belastninger eller gebyrer, er det mer sannsynlig at kundene avbryter betalingsprosessen. Når du sender inn et hovedtilbud og sørger for at den samme prisen vises på produktsiden og gjennom hele betalingsprosessen, sikrer du at nettkunder opplever sammenligningssiden for produktet som positiv.

Her er noen vanlige årsaker til denne uoverensstemmelsen:

• Ekstra gebyrer eller belastninger i kassen, ekskludert fraktpris, bør inkluderes i grunnprisen for produktet. Disse gebyrene må dermed være inkludert både i prisen som vises på produktsiden, og i prisen som vises i kassen. De skal ikke vises som tilleggskostnader ved betaling.
  • Ulike mva.-satser for ulike leveringssteder: Hvis produktprisen øker betraktelig på grunn av høyere mva.-satser i enkelte land, må du sende inn en egen vare per land, med en produktpris som inkluderer den høyere mva.-satsen.

Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere prisen for hovedtilbudet innen en bestemt dato, slik at verdiene er de samme på produktsidene for hovedtilbudet og under betalingsprosessen.

Slik løser du problemet

Undersøk betalingsprosessen på nettstedet for hovedtilbudet for å finne eventuelle ekstra kostnader som kan øke produktprisen i kassen.