(CSS) Oplossing: Onjuiste prijzen (de prijzen op de landingspagina en op de betaalpagina's van uw website komen niet overeen)

Uw mogelijkheid om CSS-productpagina's op Google te tonen heeft een waarschuwing gekregen of is opgeschort vanwege deze fout

Op deze pagina

Waarom dit probleem zich voordoet

De prijzen op de betaalpagina's van uw uitgelichte aanbiedingen zijn hoger dan de prijzen op de productpagina's van de uitgelichte aanbiedingen. Als de productprijs plotseling hoger wordt door onverwachte extra kosten, is de kans groot dat klanten het betaalproces afbreken. Door een uitgelichte aanbieding weer te geven en in te dienen met consistente prijzen op de productpagina en tijdens het hele betaalproces, zorgt u dat online klanten een goede service krijgen op uw CSS-productpagina's.

Dit zijn een enkele veelvoorkomende redenen waarom gegevens niet overeenkomen:

• Extra kosten bij het betalen (afgezien van verzendkosten) moet u opnemen in de basisprijs van het product. Deze kosten moeten zijn verwerkt in de prijs op de productpagina en in de prijs die wordt getoond tijdens het betaalproces. Voeg de kosten dus niet apart toe bij het betalen.
  • Verschillende btw-tarieven voor verschillende bestemmingen: Als de productprijs aanzienlijk hoger wordt door afwijkende btw-tarieven voor bepaalde landen, moet u het artikel afzonderlijk indienen voor deze landen. Verwerk in elke productprijs het juiste btw-tarief.

Als het goed is, heeft u een e-mail gekregen waarin u wordt gevraagd om de kop met aanbiedingsprijzen vóór een bepaalde datum te updaten, zodat de waarden consistent zijn op de productpagina's van uitgelichte aanbiedingen en tijdens het betaalproces.

Hoe u dit probleem oplost

Controleer het betaalproces op de website van de uitgelichte aanbieding om na te gaan of er eventuele extra kosten zijn die de productprijs verhogen bij het betalen.