(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Epätarkat hinnat – eri hinnat laskeutumissivulla kuin kassasivuilla

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Päätarjouksesi kassasivuilla näkyvät hinnat ovat korkeampia kuin tuotesivujen päätarjouksessa olevat hinnat. Jos tuotteen hinta nousee kassalla yllättävien lisämaksujen takia, asiakkaat keskeyttävät maksuprosessin todennäköisemmin. Kun näytät ja lähetät päätarjouksen hinnan yhdenmukaisesti tuotesivulla ja koko ostoprosessin ajan, varmistat, että verkkoasiakkailla on hyvä kokemus hintavertailupalvelun tuotesivuilla.

Seuraavassa muutamia yleisiä syitä ristiriidan syntymiseen:

• Tuotteen perushintaan tulee sisällyttää kassalla maksettavat lisämaksut tai ‑veloitukset (ilman toimituskuluja). Lisämaksut on sisällytettävä sekä tuotesivulla että kassalla näkyvään hintaan kassalla tapahtuvan erittelyn sijaan.
  • Erisuuruiset ALV-prosentit eri sijainneissa: Jos tuotteen hinta nousee huomattavasti tiettyjen maiden korkeampien ALV-prosenttien seurauksena, lisää kullekin maalle erillinen tuote, jonka hintaan sisältyy korkeampi ALV-prosentti.

Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään päätarjoushinnat tiettyyn päivämäärään mennessä niin, että arvot ovat yhdenmukaiset sekä tuotesivujen päätarjouksessa että kassalla.

Näin korjaat ongelman

Tutki sivuston päätarjouksen maksuprosessia löytääksesi lisäkustannukset, jotka nostavat tuotteen hintaa kassalla.