(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser du problemer med unøyaktig tilgjengelighetsstatus på grunn av manglende samsvar mellom feed og landingsside

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

Når noen klikker på sammenligningssiden for produktet på Google, forventer de å finne hovedtilbudet der produktet kan kjøpes på nettet. Etter å ha klikket på hovedtilbudet på produktsiden forventer de også å havne på en side som viser produktet som kan kjøpes på nettet.

Du har mottatt dette varselet fordi vi oppdaget at produktet i hovedtilbudet ikke kan kjøpes på nettet.

Her er noen mulige årsaker til unøyaktig tilgjengelighet:

• Bruk av IP-gjenkjenning og dynamiske landingssider:
    • Ikke endre tilgjengeligheten for produktet på sammenligningssiden for produktet basert på hvor brukeren befinner seg.
    • Ikke send inn et hovedtilbud som endrer produktets tilgjengelighet basert på hvor brukeren befinner seg.
  • Produkter som må forhåndsbestilles eller er utsolgt: Ikke send inn et hovedtilbud hvis produktet ikke kan kjøpes på nettet umiddelbart. Du kan ikke bruke et hovedtilbud for produkter som er utsolgt eller midlertidig er utsolgt.
  • Ulike varianter: Ikke send inn hovedtilbud hvis den nøyaktige varianten som er oppgitt i produktinformasjonen, ikke kan kjøpes på nettet.
  • Vedlikehold av nettsted: Hvis det utføres planlagt vedlikehold på nettstedet ditt eller nettbutikken i hovedtilbudet, eller disse har vært midlertidig nede, bekrefter du at dette var rotårsaken og at problemet er løst, før du ber om ny gjennomgang.
  • Produkter i hovedtilbud som ikke kan sendes til hjemmeadresser: Ikke send inn hovedtilbud hvis produktet bare er tilgjengelig for henting i butikk eller må sendes til et hentested.
  • Kjøp-knapp for hovedtilbud: Sørg for at Kjøp-knappen for hovedtilbudet fungerer som den skal, og at den ikke er nedtonet.

Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere produktinformasjonen innen en viss dato.

Slik løser du problemet

Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:

• Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen som kan være årsaken til at tilgjengeligheten er unøyaktig.
  • Sørg for at du oppdaterer produktinformasjonen, sammenligningssidene for produkter og eventuelle mikrodata samtidig.