(CSS) Oplossing: Onjuiste beschikbaarheidsstatus door inconsistenties tussen de feed en de landingspagina

Uw mogelijkheid om CSS-productpagina's op Google te tonen heeft een waarschuwing gekregen of is opgeschort vanwege deze fout

Op deze pagina

Waarom dit probleem zich voordoet

Als mensen op uw CSS-productpagina op Google klikken, verwachten ze de uitgelichte aanbieding te vinden met het product dat online kan worden gekocht. Nadat gebruikers op de uitgelichte aanbieding op uw productpagina hebben geklikt, verwachten ze verder dat ze naar een pagina gaan waar het product beschikbaar is voor online aankoop.

U krijgt deze melding omdat we hebben vastgesteld dat het product in de uitgelichte aanbieding niet beschikbaar is voor online aankoop.

Dit zijn enkele veelvoorkomende redenen voor een onjuiste beschikbaarheid:

• Gebruik van IP-detectie en dynamische landingspagina's:
    • Wijzig de beschikbaarheid van uw product op CSS-productpagina's niet op basis van de locatie van een gebruiker.
    • Dien geen uitgelichte aanbieding in die de beschikbaarheid van het product wijzigt op basis van de locatie van een gebruiker.
  • Reserveringen en uitverkochte producten: Dien geen uitgelichte aanbieding in als het product niet meteen online kan worden gekocht. U kunt uitgelichte aanbiedingen niet gebruiken voor producten die uitverkocht of tijdelijk niet op voorraad zijn.
  • Varianten komen niet overeen: Dien geen uitgelichte aanbieding in als de exacte variant die in de productgegevens is vermeld, niet beschikbaar is voor online aankoop.
  • Site-onderhoud: Als uw site of de online winkel van uw uitgelichte aanbieding tijdelijk niet beschikbaar was of er gepland onderhoud is uitgevoerd voor de site of winkel, controleert u of dit de oorzaak was en of het probleem is verholpen voordat u een nieuwe beoordeling aanvraagt.
  • Product in de uitgelichte aanbieding wordt niet verzonden naar een woonadres: Dien geen uitgelichte aanbieding in voor een product dat alleen in de winkel kan worden opgehaald of dat naar een afhaalpunt wordt verzonden.
  • Knop Kopen voor uitgelichte aanbieding: Zorg dat de kop met de koopknop voor aanbiedingen correct werkt en niet grijs wordt weergegeven.

Als het goed is, heeft u een e-mail gekregen waarin u wordt gevraagd uw productgegevens vóór een bepaalde datum te updaten.

Hoe u dit probleem oplost

Controleer het updateproces om de oorzaak van het probleem te vinden:

• Controleer in uw productgegevens of er sprake is van een terugkerend probleem dat deze onjuiste beschikbaarheid kan veroorzaken.
  • Update uw CSS-productpagina's tegelijk met uw productgegevens en microdata (indien van toepassing).