Laagste prijs [low_price]

Gebruik het kenmerk laagste prijs [low_price] om de laagste prijs aan te geven voor een product dat voor directe aankoop wordt aangeboden door een van de verkopers op uw CSS-productpagina. Deze prijs vertegenwoordigt de laagste prijs op uw productpagina op Google.

Deze afbeelding toont waar u de laagste prijs vindt op een CSS-landingspagina.

Op deze pagina

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor elk product

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type

Aantal plus valuta (gebruik ISO 4217)

Herhaald veld

Nee

Ga naar de bron CSS API for Shopping om uw gegevens voor de CSS API in te delen.

Minimumvereisten

• Voldoe aan de vereisten voor het kenmerk kop met aanbiedingsprijs [headline_off_price] met de waarde die u indient voor het kenmerk laagste prijs [low_price].
  • Het kenmerk laagste prijs [low_price] is van toepassing op de aanbieding met de laagste prijs die klanten doorgaans via uw productpagina kunnen bereiken.