Tuotesivujen lähettäminen uudelleen ja tarkastuksen pyytäminen

Sisällys

Tuotetietojen lähettäminen uudelleen

Kun olet korjannut ongelman ja päivittänyt tuotetiedot, lähetä tiedot käyttämällä CSS APIa.

Tarkastuksen pyytäminen

Jos verkkosivustosi tai Googlelle lähettämäsi tuotetiedot eivät täytä hintavertailupalveluohjelman tai sen mahdollisuuksien vähimmäisvaatimuksia tai hintavertailupalvelun tuotesivun vaatimuksia tai ne eivät ole tuotetietosääntöjen mukaisia, tuotesivusi tai osallistumisesi hintavertailupalvelun mahdollisuuksiin voivat johtaa varoitukseen, hylkäämiseen tai jäädytykseen. Mikä tahansa näistä seurauksista estää tuotesivujen näkymisen Googlen palveluissa.

Joissain tapauksissa, kun olet korjannut ongelman tai olet eri mieltä siitä, sinun pitää pyytää tarkastusta tilanteen ratkaisemiseksi. Jos tarkastuspyyntö on mahdollinen, voit pyytää tarkastusta sivulla, jossa on listattu tuotesivuun tai mahdollisuuteen liittyvät ongelmat.

• Jos olet tunnistanut ja korjannut ongelman, valitse Pyydä tarkastusta ja Olen korjannut ongelman.
  • Jos löytämämme ongelmat ovat mielestäsi virheellisiä, valitse Pyydä tarkastusta ja Tämä ei ole ongelma.
  • Jos olet epävarma ongelmasta tai tarvitset toimintaohjeita, ota meihin yhteyttä.

Haluamme tukea liiketoimintaasi sekä auttaa sinua menestymään. Ota seuraavat asiat huomioon tarkastusta pyytäessäsi.

Ilmoitukset

Tarkastukseen voi mennä seitsemän arkipäivää. Tarkastuksen tila näkyy CSS Centerissä.

Ilmoitus‑ ja tilatyyppejä on useita:

• Tarkastusta pyydetty
  • Tarkastus käynnissä
  • Tarkastusta ei hyväksytty

Tarkastuksen pyyntöajankohta näkyy myös CSS Centerissä.

Mahdollisuustason käytäntöongelmista lähetetään sähköposti-ilmoitus, kun tarkastusta pyydetään ja kun tarkastus on valmis.

Olen korjannut ongelman

Jos pystyt ratkaisemaan ongelman, voit ilmoittaa siitä klikkaamalla CSS Centeristä Pyydä tarkastusta ja Olen korjannut ongelman.

Lue lisää ongelmasta ja sen ratkaisemisesta hintavertailupalveluohjelman ja sen mahdollisuuksien käytäntövaatimuksista. Jos et saa ongelmaa ratkaistua, ota yhteyttä. Jos ongelmia ei ole ratkaistu toisen tarkastuspyynnön jälkeen, alkaa viikon kestävä taukojakso.

Tämä ei ole ongelma

Googlella on vastuu suojella asiakkaita, ja suhtaudumme käytäntörikkomuksiin vakavasti. Jos tuotetta tai hintavertailupalveluohjelman mahdollisuuteen osallistumista koskeva ongelma on mielestäsi virhe, voit valittaa rikkomuksesta klikkaamalla Pyydä tarkastusta ja Tämä ei ole ongelma.

Ennen kuin ilmoitat olevasi eri mieltä ongelmasta, varmista, että ymmärrät käytännön ja että pystyt perustelemaan mielipiteesi. Haluamme tarjota asiakkaille turvallisen ja luotettavan ekosysteemin, ja saatamme tarvita lisätietoja.

Sinua saatetaan pyytää lähettämään lisätietoja verkkosivustoltasi, tuotteistasi tai yrityksestäsi. Saat ehkä mahdollisuuden selvittää, miksi käytäntöä ei ole rikottu tai miksi hylkäys ei ole perusteltu. Valituksen tekeminen ja vahvistuksen toimittaminen on yksinkertaista, ja se auttaa tarjoamaan turvallisen ekosysteemin ja parantamaan luottamusta.

Sinulla saattaa olla vain yksi mahdollisuus olla eri mieltä ongelmasta. Kun olet pyytänyt tarkastusta ja tehnyt ongelmasta valituksen, sinun on ehkä korjattava ongelma käytäntöjemme ja vaatimustemme mukaisesti.

Taukojakso

Taukojakso tulee voimaan, kun olet käyttänyt mahdollisuutesi olla eri mieltä päätöksestä ja olet yrittänyt korjata ongelman muutaman kerran. Jos osallistumisesi hintavertailupalveluohjelman mahdollisuuteen on jo jäädytetty tai tuote on hylätty ennakoivasti, voit pyytää tilin tarkastusta kahdesti. Taukojakso alkaa toisen pyynnön jälkeen.

• Jos ongelmia ei ole ratkaistu toisen tarkastuspyynnön jälkeen, alkaa viikon kestävä taukojakso. Taukojakson aikana tarkastuspainike ei ole käytettävissä ja osallistumisesi hintavertailupalveluohjelman mahdollisuuteen pysyy jäädytettynä tai tuotteen ennakoiva hylkäys pysyy voimassa.
  • Et voi pyytää uutta tarkastusta taukojakson aikana.
  • Kunkin epäonnistuneen tarkastuksen seurauksena voidaan määrätä uusi viikon mittainen taukojakso.
  • Käytä taukojakso tili-, data‑ ja verkkosivusto-ongelmien tarkistamiseen ja ratkaisemiseen, sillä saatat saada tukea vain rajoitetusti, kunnes ongelmat on ratkaistu.
  • Hintavertailupalvelun mahdollisuuteen osallistumistasi ei voi mitenkään muuttaa ennen taukojakson päättymistä, vaikka olisit ottanut yhteyttä tukeen.
  • Tarkastuspainike on jälleen käytettävissä taukojakson jälkeen.
Huom. Tarkastukseen voi mennä seitsemän arkipäivää. Tarkastuksessa hyväksytyt tuotteet tulevat näkyviin Googleen 24 tunnin kuluessa.