(Hintavertailupalvelu) Ongelmaan liittyvien tuotteiden selvittäminen ja tuotetietojen lähettäminen uudelleen

Vaihe 1/2: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu CSS Centeriin.
  2. Valitse navigointivalikosta "Hintavertailupalvelun ongelmat".
  3. Etsi raportista ongelma, jonka haluat ratkaista. Klikkaa Näytä tuotteet.
  4. Työkalu avaa "Tuote, jossa on ongelmia" ‑välilehden. Sieltä näet kaikki tuotteet, joita valittu ongelma koskee.

Vaihe 2/2: Korjaa tuotetietoihin liittyvä ongelma ja lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Tarkista kyseisten tuotteiden tuotetiedot ja varmista, että kaikki tuotteet täyttävät hintavertailupalveluohjelman ja tuotesivujen näkymisen käytäntövaatimukset.
  2. Lähetä päivitetyt tuotetiedot uudelleen CSS APIn avulla.
Huom. Voi mennä hetki, ennen kuin tekemäsi muutos näkyy Hintavertailupalvelun ongelmat ‑sivulla.