(CSS) Oplossing: Onvoldoende contactgegevens

Er ontbreken geldige contactgegevens op uw website

Op deze pagina

Waarom dit probleem zich voordoet

Als u uw CSS-productpagina's op Google wilt tonen, moet u op uw website een contactmethode vermelden. Uw contactgegevens moeten duidelijk zichtbaar zijn en klanten moeten hiermee uw bedrijf kunnen bereiken.

Daarom heeft u een waarschuwing gekregen of is uw deelname aan het CSS-programma of de bijbehorende mogelijkheden opgeschort en worden uw CSS-productpagina's mogelijk niet weergegeven op Google. Voeg de ontbrekende contactgegevens toe aan uw website om dit probleem op te lossen.

Hoe u dit probleem oplost

1. Zorg dat uw website minimaal één geldige contactmethode biedt. De contactgegevens moeten geldig, voor alle klanten beschikbaar en duidelijk zichtbaar zijn.
    • Veelgebruikte contactmethoden zijn:
      • Webpagina's: chatfunctie, contactformulier.
      • Bedrijfsinformatie: adres, telefoonnummer en e-mailadres.
      • Socialmedia-links: Facebook, Instagram, WhatsApp. De link mag niet naar een privégroep of -pagina leiden. Een vereiste inlogprocedure op het platform mag wel.
  2. U mag op uw website geen klantinformatie vereisen om support te krijgen.