Høy pris [high_price]

Bruk attributtet for høy pris [high_price] til å angi den høyeste prisen for et produkt som kan kjøpes umiddelbart hos en av selgerne via sammenligningssiden for produkter. Denne prisen brukes til å representere den høyeste prisen på produktsiden på Google.

Her ser du hvor du finner den høyeste prisen på landingssiden for en tjeneste for prissammenligning.

På denne siden

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type

Antall pluss valuta (bruk ISO 4217)

Gjentatt felt

Nei

Hvis du vil formatere dataene dine for CSS API, kan du se ressursen «CSS API for Shopping».

Minstekrav

• Oppfyll kravene for attributtet for pris for hovedtilbud [headline_off_price] med verdien du sender inn for attributtet for høy pris [high_price].
  • Attributtet for høy pris [high price] gjelder for tilbudet med den høyeste prisen som er trygt tilgjengelig via produktsiden.