Korkea hinta [high_price]

Korkea hinta [high_price] ‐määritteellä voit ilmoittaa korkeimman hinnan tuotteelle, jonka voi ostaa välittömästi joltain hintavertailupalvelun tuotesivulta löytyvältä kauppiaalta. Tätä hintaa käytetään korkeimman hinnan ilmoittamiseen tuotesivullasi Googlessa.

Tästä kuvasta näet, mistä korkein hinta löytyy hintavertailupalvelun laskeutumissivulta.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi.

Tyyppi

Luku ja valuutta (ISO 4217 ‑valuuttatunnus)

Toistuva kenttä

Ei

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

• Noudata otsikkotarjoushinta [headline_off_price] ‑määritteen vaatimuksia, kun ilmoitat arvon korkea hinta [high_price] ‐määritteelle.
  • Korkea hinta [high_price]määrite koskee korkeimman hinnan tarjousta, joka on saatavilla tuotesivulta.