Mobillink for hovedtilbud [headline_offer_mobile_link]

Når folk klikker på mobillinken for hovedtilbud på sammenligningsiden for produkter, viderekobles de til den mobiloptimaliserte landingssiden for hovedtilbudet. Oppgi nettadressen for denne mobiloptimaliserte landingssiden i attributtet for mobillink for hovedtilbud [headline_offer_mobile_link]. Google viser ikke denne linken på noen plattformer.

Her ser du hvor du finner tilbudslinken i overskriften på landingssiden for en tjeneste for prissammenligning på mobil.

På denne siden

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type

Nettadresse (inkludert http eller https), bare ASCII-tegn og i samsvar med RFC 3986

Grenser

1–2000 tegn

Gjentatt felt

Nei

Hvis du vil formatere dataene dine for CSS API, kan du se ressursen «CSS API for Shopping».

Minstekrav

Du må oppfylle kravene til attributtet for link for hovedtilbud [headline_offer_link] med verdien du sender inn for attributtet for mobillink for hovedtilbud [headline_offer_mobile_link].