Retningslinjer for sammenligningssider for produkter som kan bidra til uærlig atferd

Disse retningslinjene gjelder for oppføringer på sammenligningssider for produkter. Finn ut mer om retningslinjene for Shopping-annonser.

Retningslinjene våre

Ærlighet og rettferdighet er viktig for Google, og derfor tillater vi ikke oppføring av produkter som er laget for å bidra til uærlig atferd.

Eksempler på ting som ikke er tillatt

Produkter som kan bidra til uærlig atferd

Produkter som kan brukes til å villede andre.

• Eksempler: falske dokumenter som pass eller vitnemål, hjelpemidler for å bestå narkotikatester, bestilte eller forhåndsskrevne oppgaver, produkter for å generere ugyldige klikk eller «nettsøppel i annonser».

Produkter som kan brukes til å få uautorisert tilgang til (eller gjøre uautoriserte endringer i) systemer, enheter eller eiendom.

• Eksempler: enheter for hacking, radarblokkeringsutstyr, enheter som kan endre trafikksignaler, produkter til telefonavlytting eller overvåkning.

Produkter som kan brukes til å spore eller overvåke andre personer eller vedkommendes aktiviteter uten samtykke.

• Eksempler: spionprogrammer og teknologi som brukes til overvåkning av intime partnere, inkludert, men ikke begrenset til, spionprogrammer / skadelig programvare som gjør at en bruker kan overvåke tekstmeldinger, telefonsamtaler eller nettleserlogger; GPS-sporere som markedsføres spesifikt for å spionere eller spore noen uten samtykke; markedsføring av overvåkningsutstyr (for eksempel kameraer, lydopptakere, dashbordkameraer og babymonitorer) som markedsføres spesifikt for spionasje.
Merk: Dette omfatter ikke produkter som er utviklet for at foreldre skal kunne holde øye med de mindreårige barna sine.

Merk: Hvis produktet ditt ikke blir godkjent, eller hvis sammenligningssidene for produktet eller Merchant Center-kontoen din berøres, kan du snakke med kundekontakten for teknisk støtte.