Beleid tegen CSS-productpagina's voor producten die oneerlijk gedrag mogelijk maken

Dit beleid is van toepassing op vermeldingen op CSS-productpagina's. Meer informatie over het beleid voor Shopping-advertenties

Ons beleid

Eerlijkheid en oprechtheid zijn voor Google uitermate belangrijk. Vermelding van producten die zijn ontworpen om oneerlijk gedrag mogelijk te maken, is dan ook niet toegestaan.

Voorbeelden van wat niet is toegestaan

Producten die oneerlijk gedrag mogelijk maken

Producten waarmee klanten anderen kunnen misleiden.

• Voorbeelden: Vervalste of nepdocumenten zoals paspoorten of diploma's; middelen om drugsgebruik te maskeren; aangepaste of kant-en-klare essays; producten voor ongeldige klikken of 'advertentiespam'.

Producten waarmee een gebruiker onbevoegde toegang kan krijgen tot (of onbevoegde wijzigingen kan aanbrengen aan) systemen, apparaten of eigendommen.

• Voorbeelden: Hacking-apparaten, verkeerslichtontregelaars, producten voor het afluisteren van telefoongesprekken.

Producten waarmee een gebruiker andere personen of hun activiteiten kan volgen of monitoren zonder hun toestemming.

• Voorbeelden: Spyware en technologie die wordt gebruikt voor surveillance door intieme partners, inclusief maar niet beperkt tot spyware/malware waarmee een gebruiker sms-berichten, telefoongesprekken of de browsegeschiedenis kan controleren; gps-trackers die specifiek bedoeld zijn om iemand te bespioneren of te volgen zonder toestemming; reclame voor bewakingsapparatuur (zoals camera's, geluidsrecorders, dashboardcamera's en nannycams) die uitdrukkelijk bedoeld is om te spioneren.
Opmerking: Dit geldt niet voor producten die zijn ontworpen voor ouders om hun minderjarige kinderen te volgen of te monitoren.

Opmerking: Als uw product wordt afgekeurd of als uw CSS-productpagina's of Merchant Center-account hierdoor worden beïnvloed, neemt u contact op met uw technisch accountmanager.