Hintavertailupalvelun tuotesivua koskevat vaatimukset

Hintavertailupalvelun tuotesivun on vastattava Googlelle lähetettyjä tuotetietoja. Tarjoamalla laadukasta sisältöä ja mahdollisuuden vertailla hintoja voit houkutella asiakkaita paremmin.

Tässä artikkelissa kerrotaan hintavertailupalvelun tuotesivujen määritelmät, vaatimukset ja parhaat käytännöt.

Sisältö

Hyvä muistaa

Hintavertailupalvelun tuotesivujen ja hintavertailupalvelukumppaneidemme menestys perustuu siihen, että asiakkaille tarjotaan toimiva ja korkealaatuinen tuotteiden hakukokemus.

Asiakkaat luottavat siihen, että seurattuaan hintavertailupalveluun ohjaavaa linkkiä he saapuvat tuotesivulle, joka sisältää useiden kauppiaiden tarjouksia. Googlessa näkyvän hinnan on vastattava jonkin kauppiaan tarjoamaa hintaa.

Hintavertailupalvelun tuotesivun lähettäminen

Hintavertailupalvelun tuotesivujen URL-osoitteet voidaan lähettää seuraavien määritteiden avulla:

• CPP-linkki [cpp_link] ohjaa asiakkaat hintavertailupalvelun tuotesivulle.
  • CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ohjaa asiakkaat hintavertailupalvelun tuotesivun mobiilikäyttöön optimoituun versioon. Tämä versio näkyy asiakkaille, jotka käyttävät esimerkiksi puhelinta tai tablettia.

Vähimmäisvaatimukset

Jotta hintavertailupalvelun tuotesivut voivat näkyä Googlessa, seuraavien vaatimusten on täytyttävä.

Tuotteiden ja tarjousten mainostaminen selkeästi

• Tuotesivun lähettämistä koskevat vaatimukset:
    • Tuotesivu ohjaa CSS Centeriin yhdistettyyn verkkotunnukseen. Asiakkaita ei saa uudelleenohjata automaattisesti muihin verkkotunnuksiin.
    • Tuotesivu nostaa esille yhden tuotteen ja sen kuvauksen.
    • Tuotesivu sisältää tuotteen hinnan ja myyntiehdot vähintään kahdella riippumattomalla kauppiaalla, joilla tuote on ostettavissa heti verkosta.
  • Varmista seuraavat asiat:
    • Hintavertailupalvelun tuotesivulla ja kauppiaiden tuotesivuilla näkyvä tuote on sama kuin tuotetiedoissasi ilmoitettu tuote. Nimen, kuvauksen ja kuvien ei tarvitse olla täsmälleen samat kuin tuotetietojesi sisältö.
    • Hintavertailupalvelun tuotesivulla näkyvä hinta ja myyntiehdot vastaavat kauppiaan tuotesivuilla olevia hintoja ja myyntiehtoja.
      • Huom. Jos maa edellyttää veron sisällyttämistä tuotteen hintaan, näytä kaikki hinnat verot mukaan lukien hintavertailupalvelun tuotesivulla ja lähetä sama hinta tuotetietojesi mukana.
    • Asiakkaat voivat ostaa tuotteen näytettyyn hintaan kauppiaalta hintavertailupalvelun tuotesivultasi. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat lisätä tuotteita ostoskoriin ja valita niille toimituksen.
  • Hintavertailupalvelun tuotesivulla olevien linkkien on ohjattava suoraan kauppiaiden tuotesivuille, joilta asiakkaat voivat ostaa tuotteen.
    Kuva, josta näkyy, että hakusivut eivät ole hintavertailupalveluiden tuotesivuvaatimusten mukaan sallittuja
  • Varmista, että sivulla näkyy tuotteiden energiatehokkuusluokitus.
  • Älä käytä sivun avainelementtejä piilottavia asetteluja. Esimerkiksi ponnahdusikkuna tai banneri ei saa peittää tärkeitä tietoja asiakkailtasi.
    • Huom. Joissakin tuotteissa paikalliset lait voivat vaatia, että asiakkaat ohjataan erilliselle sivulle ennen tuotesivua. Käyttäjän ikä on ehkä vahvistettava ennen sivustolle pääsyä. Kun käyttäjät pääsevät eteenpäin tältä sivulta, varmista, että tuotesivu on edellä mainittujen ohjeiden mukainen.

Vinkki

Jos laskeutumissivulla on ponnahdusikkuna, kuten uutiskirjeen tilausikkuna tai kieliasetukset, käytä suljettavia ruutuja, jotka eivät peitä tuotetietoja.

Kuva, josta näkyy, miltä ponnahdusikkunan pitäisi näyttää hintavertailupalveluiden laskeutumissivulla

Päätarjouksen nostaminen esiin

Päätarjous on hinnat ja eri kauppiaiden myyntiehdot sisältävä tarjous, joka näkyy tuotesivulla esiin nostettuina tai kolmen suosituimman tarjouksen joukossa.

• Lähetä tuotesivu, jolla otsikkotarjouksen hinta on nostettu esiin. Nosta esiin tai näytä heti tuotesivun alussa kauppias, jonka hinta vastaa otsikkotarjoushintaa. Lue lisää otsikkotarjoushinta [headline_offer_price] ‑määritteestä.
  • Varmista, että asiakkaat voivat ostaa tuotteen esiin nostetulta kauppiaalta, jotta asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin ja valita sille toimituksen. Jos otsikkotarjouksessa oleva tuote on loppu, muuta otsikkotarjousta.
  • Varmista, että otsikkotarjouksessa olevan tuotteen kunto vastaa tuotetietoja. Lue lisää otsikkotarjoustuotteen kunto [headline_offer_condition] ‑määritteestä.

Sisällön näkyminen johdonmukaisesti eri sijainneissa

Esimerkki

Ajatellaan, että olet Saksassa toimiva hintavertailupalvelu. Voit kertoa tuotetiedoissa, että mainostat tuotteita Saksassa, ilmoitat hinnat euroissa ja käytät saksan kieltä.

Haluat lähettää hintavertailupalvelun tuotesivun sohvalle. Jos hintavertailupalvelun tuotesivulla käydään Puolasta, sivun on näytettävä sama sohva ja kaikki tuotteen ja kauppiaan tarjousten tärkeimmät elementit.

Hintavertailupalvelun tuotesivulla

• on oltava kuva sohvasta
  • on oltava luettelo kauppiaista, jotka myyvät Saksassa
  • on käytettävä samoja hintoja
  • on käytettävä saksan kieltä
  • on käytettävä valuuttana euroa.
  • Pidä hintavertailupalvelun tuotesivulla oleva sisältö yhdenmukaisena kaikissa sijainneissa. Voit muokata sisältöä hieman, esimerkiksi muuttaa tarjousten järjestystä. Yleensä verkkosivuston sisältöä muutetaan asiakkaan IP-sijainnin tai muiden tekijöiden perusteella.
  • Käytä samaa kieltä kuin tuotetiedoissasi. Mainosta tuotteita sivustollasi myös kielellä, joka vastaa tuotetiedoissa ilmoittamaasi kieltä. Tämä koskee myös maita, joissa on useita virallisia kieliä. Jos esimerkiksi mainostat tuotteita Puolassa, et voi ilmoittaa tuotetietoja englanniksi ja näyttää hintavertailupalvelun tuotesivua puolaksi.
  • Näytä kaikki hinnat tuotetietoja vastaavassa valuutassa.
  • Näytä samat hinnat tietyn maan kaikilla alueilla.
  • Noudata paikallisia säädöksiä, jotka koskevat kaikkia hinnoittelu- ja muita tietoja, joita toimitat ja näytät.

Varmista, että sivut toimivat oikein

• Varmista, että hintavertailupalvelun tuotesivu on toiminnassa ja ettei se ole keskeneräinen tai näytä virhettä, kuten 404.
  • Käytä laskeutumissivua, älä tiedostoa tai sähköpostia. Älä lisää linkkejä kuviin, äänitiedostoihin, videoihin, dokumentteihin tai PDF-tiedostoihin.
  • Käytä mobiililaitteille optimoitua laskeutumissivua. Älä käytä sivulla suunnitteluelementtejä, jotka eivät välttämättä toimi oikein kaikissa mobiililaitteissa. Tällaisia elementtejä ovat esimerkiksi Flash, Silverlight tai ActiveX.
  • Salli kävijöiden käyttää takaisin-painiketta. Varmista, että käyttäjät voivat klikata selaimen takaisin-painiketta palatakseen edelliselle sivulle hintavertailupalvelun tuotetietosivulla vierailun jälkeen.
  • Linkitä vain CSS Centeriin yhdistettyyn verkkotunnukseen. Älä ohjaa käyttäjiä automaattisesti toiselle verkkosivustolle, joka ei kuulu CSS Centeriin ilmoittamaasi verkkotunnukseen.

Parhaat käytännöt

• Valitse ensin oikea tuoteversio hintavertailupalvelun tuotesivun URL-osoitteessa. Jos tuotteesta on tarjolla useita versioita (kuten eri värejä, kokoja, kuvioita, materiaaleja tai muita mukautuksia), varmista, että tuotetietojasi vastaava vaihtoehto näkyy hintavertailupalvelun tuotesivulla oletusarvoisesti.
    Kuva, josta näkyy, että kauppiaiden on valittava valmiiksi oikea tuoteversio, joka näkyy hintavertailupalveluissa laskeutumissivun URL-osoitteessa
  • Lisää CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määrite CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteen lisäksi, jotta mobiililaitteiden käyttäjät ohjataan erilliselle laskeutumissivulle.
  • Käytä mahdollisimman vähän uudelleenohjauksia. Uudelleenohjaukset pidentävät aikaa, joka kuluu, kun käyttäjä klikkaa listaustasi ja lataa hintavertailupalvelun tuotesivun. Suosittelemme käyttämään uudelleenohjauksen HTTP 302 ‑menetelmää. JavaScriptiä ja sisällönkuvauskenttää ei suositella.

Lisäohjeet

Katso kaikki osiot alla olevista tuotetyypeistä ja seuraa ohjeita. Näin voit varmistaa, että tuotesivusi tarjoavat asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen. Näet ilmoituksia mahdollisista ongelmista tai hylkäyksistä CSS Centerissä.

Tukkuna myytävien tuotteiden mainostaminen

Ilmoita tuotesivulla joko myytävien tuotteiden vähimmäismäärän kokonaishinta tai yksikköhinta ja vähimmäismäärä. Yksikköhinnalla kerrotun vähimmäismäärän on vastattava tuotetiedoissa ilmoitettua hintaa.

Puhelimien tai tablettien mainostaminen

Esivalitse puhelinversiot URL-parametreilla. Kun samalla tuotesivulla voidaan valita useita puhelinversioita, voit asettaa URL-osoitteet niin, että ne näyttävät asiakkaille oikean version. Versiot voivat olla eri värivaihtoehtoja, tallennustilakokoja ja hinnoittelumalleja. Huomaa, että URL-parametrit eivät ole pakollisia, mutta ne ovat erittäin hyödyllisiä käyttäjien ohjaamiseksi oikeille sivuille.