Om krav til CSS-produktsider

Din CSS-produktside (CSS, Comparison Shopping Service) skal matche de produktdata, du indsender til Google. Du skal levere indhold af høj kvalitet og mulighed for sammenligning af priser for at interagere bedre med dine kunder.

I denne artikel kan du finde definitionen på, kravene til og de bedste fremgangsmåder for CSS-produktsider.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Husk!

CSS-produktsidernes og vores CSS-partneres succes afhænger af, at kunderne får en god oplevelse, når de søger efter produkter.

Kunderne har tillid til, at når de følger et link til en prissammenligningstjeneste, lander de på en produktside med tilbud fra forskellige sælgere. Den pris, der vises på Google, skal være den samme pris, som en af sælgerne tilbyder.

Sådan indsender du din CSS-produktside

Webadresserne til dine CSS-produktsider kan indsendes via følgende attributter:

• CPP-link [cpp_link] sender kunderne til CSS-produktsiden.
  • CPP-mobillink [cpp_mobile_link] sender kunderne til en mobiloptimeret version af din CSS-produktside. Denne version vil blive vist til kunder på mobilenheder, f.eks. telefoner eller tablets.

Minimumskrav

Hvis du vil vise CSS-produktsider på Google, skal du sørge for, at du opfylder følgende krav.

Vis dit produkt og dine tilbud klart og tydeligt

• Indsend en produktside, der:
    • Er på det domæne, som er knyttet til dit CSS Center. Du må ikke automatisk omdirigere kunder til andre domæner.
    • Fremhæver et enkelt produkt og beskrivelsen af det.
    • Indeholder priser på og betingelser for salg af det produkt, der tilbydes af mindst 2 uafhængige sælgere, som sælger produktet online.
  • Sørg for, at:
    • Produktet på din CSS-produktside og sælgernes produktsider ligner det, du har indsendt i dine produktdata. Titlen, beskrivelsen og billederne behøver ikke at være identiske med indholdet i dine produktdata.
    • Pris- og salgsbetingelserne på din CSS-produktside stemmer overens med dem, der er på sælgernes produktsider.
      • Bemærk! Hvis det pågældende land kræver, at afgifter inkluderes i produktprisen, skal du vise alle priser inklusive afgifter på CSS-produktsiden og angive den samme pris i dine produktdata.
    • Kunderne kan købe produktet af en sælger til den pris, der vises på din CSS-produktside. Det betyder, at kunderne kan lægge produkter i kurven og få dem leveret.
  • Links fra CSS-produktsiden skal føre direkte til sælgerens produktsider, hvor kunderne kan købe produktet.
    Et billede, som viser, at søgesider ikke er tilladt i henhold til kravene med hensyn til produktsider i prissammenligningstjenester.
  • Sørg for, at siden viser oplysninger om energiklasse for de relevante produkter.
  • Undgå layouts, som skjuler vigtige elementer på siden. For eksempel må et pop op-vindue eller et banner ikke dække vigtige oplysninger for dine kunder.
    • Bemærk! For visse produkter kan lokale love kræve, at dine brugere lander på en separat side, før de kommer til din produktside. For eksempel skal du muligvis verificere en brugers alder, før brugeren kan få adgang til dit website. Når brugerne er kommet forbi denne side, skal du sørge for, at din produktside opfylder alle de retningslinjer, der er beskrevet her.

Tip!

Hvis du viser et pop op-vindue på dine landingssider, f.eks. tilmeldinger til nyhedsbreve eller sprogindstillinger, skal du sørge for, at vinduerne kan lukkes og ikke blokerer for produktoplysninger.

Et billede, som viser, hvordan et pop op-vindue skal vises på en landingsside i prissammenligningstjenester.

Fremhæv dit overskriftstilbud

Overskriftstilbud er et tilbud, der er fremhævet eller vist blandt de 3 øverste tilbud med priser og salgsbetingelser fra forskellige sælgere på produktsiden.

• Indsend en produktside, der fremhæver prisen for et overskriftstilbud. På din produktside skal du fremhæve eller vise den sælger først, hvis pris stemmer overens med prisen for overskriftstilbuddet. Få flere oplysninger om attributten pris for overskriftstilbud [headline_offer_price]
  • Sørg for, at kunderne kan købe produktet fra den fremhævede sælger online, så kunderne både kan lægge produktet i kurven og få det leveret. Hvis et produkt i overskriftstilbuddet ikke er på lager, skal du ændre det pågældende tilbud.
  • Sørg for, at produktets stand for overskriftstilbuddet stemmer overens med dine produktdata. Få flere oplysninger om attributten stand for overskriftstilbud [headline_offer_condition]

Vis ensartet indhold for alle lokationer

Eksempel

Lad os sige, at du er en CSS og baseret i Tyskland. Du angiver i dine produktdata, at du viser produkter i Tyskland, og angiver priserne i euro og bruger tysk som sprog.

Du vil gerne indsende en CSS-produktside for en sofa. Hvis personer fra Polen besøger din CSS-produktside, skal siden vise den samme sofa, heriblandt alle de vigtigste elementer ved produktet og sælgerens tilbud.

Specifikt skal CSS-produktsiden:

• Vise et billede af sofaen
  • Indeholde en liste over sælgere, der sælger produktet i Tyskland
  • Bruge de samme priser
  • Bruge tysk som sprog
  • Bruge euro som valuta
  • Sørg for, at indholdet på din CSS-produktside er ens for alle lokationer. Du kan foretage mindre tilpasninger af indholdet, f.eks. ændre rækkefølgen af tilbud. Hvis du typisk ændrer dit websites indhold baseret på brugerens IP-lokation eller andre faktorer.
  • Vis samme sprog som i dine produktdata. Selv for lande med flere officielle sprog skal du vise produktet på dit website på det sprog, der matcher det, du indsendte i dine produktdata. Hvis du f.eks. viser produkter i Polen, kan du ikke indsende dine produktdata på engelsk og vise din CSS-produktside på polsk.
  • Vis alle priserne i den valuta, som matcher dine produktdata.
  • Vis de samme priser i alle regionerne i det enkelte land.
  • Overhold lokale regler for al prissætning og andre oplysninger, du indsender og viser.

Tjek, at dine sider fungerer korrekt

• Sørg for, at din CSS-produktside er oppe, og at den ikke er under opbygning eller viser en fejl. Det kan f.eks. være en 404-fejl.
  • Brug en landingsside, ikke en fil eller mail. Undgå at linke til et billede, en lydfil, en video, et dokument eller en PDF.
  • Brug en mobil landingsside til mobilenheder og tablets. Medtag ikke designelementer, der muligvis ikke fungerer korrekt på alle mobilenheder, f.eks. Flash, Silverlight eller ActiveX.
  • Giv brugere mulighed for at bruge tilbageknappen. Sørg for, at de kan klikke på browserens tilbageknap og vende tilbage til den forrige side, når de har besøgt din CSS-produktside.
  • Link kun til domænet fra dit CSS Center. Omdiriger ikke automatisk folk til et andet website uden for det domæne, du har angivet i dit CSS Center.

Optimale løsninger

• Vælg på forhånd den korrekte produktvariant i din CSS-produktsides webadresse. Hvis et produkt har varianter, f.eks. farve, størrelse, mønster, materiale eller andre tilpasninger, skal du sørge for, at varianten matcher de produktdata, der vises på din CSS-produktside.
    Et billede, som viser, at sælgere på forhånd skal vælge den korrekte produktvariant via deres webadresse for landingsside i prissammenligningstjenester.
  • Indsend attributten CPP-mobillink [cpp_mobile_link] ud over attributten CPP-linket [cpp_link] for at bruge forskellige landingssider for mobilenheder.
  • Brug så få omdirigeringer som muligt. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på din fortegnelse, til din CSS-produktside indlæses. Vi fraråder på det kraftigste andre omdirigeringsmetoder end http 302, f.eks. JavaScript og Meta tag.

Yderligere retningslinjer

For produkttyperne nedenfor skal du gennemgå hver sektion og følge vejledningen for at sikre, at dine produktsider kan give kunderne den bedste oplevelse. Du får vist underretninger, hvis der er problemer eller afvisninger, i dit CSS Center.

Når du viser produkter, der sælges flere ad gangen

Vis enten den samlede pris for det mindste antal solgte varer eller pris pr. enhed og mindsteantal på din produktside. Mindsteantal ganget med enhedsprisen skal matche den pris, du angiver i dine produktdata.

Når du viser mobiltelefoner eller tablets

Vælg telefonvarianter på forhånd ved at bruge webadresseparametre. Når flere telefonvarianter kan vælges på den samme produktside, kan du indstille dine webadresser til at vise den rigtige til dine kunder. Der kan f.eks. være varianter for farvemuligheder, lagerplads og prismodeller. Bemærk, at webadresseparametre ikke er obligatoriske, men de er yderst nyttige til at dirigere brugerne til den rigtige side.