Antall tilbud [number_of_offers]

Bruk attributtet for antall tilbud [number_of_offers] til å angi antall tilbud for et produkt som er oppført på produktsiden din hos tjenesten for prissammenligning (CPP). Antallet du sender inn, rundes av og vises på siden som «5+», «10+» osv.

Her ser du hvor du finner antallet tilbud på landingssiden for en tjeneste for prissammenligning.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type

Tall

Gjentatt felt

Nei

Schema.org-egenskap

(Hva er dette?)

aggregateOffer.offerCount, type: heltall

Hvis du vil formatere dataene dine for CSS API, kan du se ressursen «CSS API for Shopping».

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktsiden din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir ikke produktsiden hos tjenesten for prissammenligning godkjent av Google. Du får beskjed om dette i CSS Center.

• Ta bare med tilbud på produkter som kan kjøpes på nettet.
  • Antallet du sender inn, må være likt eller mindre enn antallet tilbud på siden.
  • Alle produktsider du sender inn til Google, må ha minst 2 tilbud fra uavhengige selgere som har produktet tilgjengelig for kjøp umiddelbart.