Aantal aanbiedingen [number_of_offers]

Gebruik het kenmerk aantal aanbiedingen [number_of_offers] om het aantal aanbiedingen voor een product op uw CSS-productpagina (CPP) aan te geven. Het nummer dat u indient, wordt afgerond en weergegeven op uw pagina als 5+, 10+, enzovoort.

Deze afbeelding toont waar u het aantal aanbiedingen op een CSS-landingspagina vindt.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor elk product

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt. Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type

Getal

Herhaald veld

Nee

Property van schema.org

(Wat is dit?)

aggregateOffer.offerCount, Type: Integer

Ga naar de bron CSS API for Shopping om uw gegevens voor de CSS API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw productpagina te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keurt Google uw CSS-productpagina af. Dit laten we u weten in CSS Center.

• Neem alleen aanbiedingen op voor producten die online kunnen worden gekocht.
  • Het aantal dat u opgeeft, moet gelijk zijn aan of minder zijn dan het aantal aanbiedingen op de pagina.
  • Elke productpagina die u indient bij Google moet ten minste 2 aanbiedingen hebben van onafhankelijke verkopers bij wie het product direct gekocht kan worden.