Tarjousten määrä [number_of_offers]

Tarjousten määrä [number_of_offers] ‐määritteellä voit ilmoittaa, kuinka monta tarjousta hintavertailupalvelun tuotesivulla listatulla tuotteella on. Ilmoittamasi numero pyöristetään, ja se näkyy sivulla muodossa "5+", "10+" jne.

Tästä kuvasta näet, mistä tarjousten määrä löytyy hintavertailupalvelun laskeutumissivulta.

Sisällys

Käyttö

Required Pakollinen jokaiselle tuotteelle

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tyyppi

Numero

Toistuva kenttä

Ei

Schema.org-ominaisuus

(Lisätietoja)

aggregateOffer.offerCount, Type: Integer

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotesivusi voi näkyä. Jos et noudata näitä vaatimuksia, Google hylkää hintavertailupalvelun tuotesivusi ja ilmoittaa sinulle asiasta CSS Centerissä.

• Tarjous koskee vain tuotteita, jotka ovat ostettavissa verkosta.
  • Ilmoittamasi numeron on oltava yhtä suuri tai pienempi kuin sivulla olevien tarjousten määrä.
  • Jokaisella Googlelle ilmoittamallasi tuotesivulla on oltava vähintään kaksi tarjousta riippumattomilta kauppiailta, joilta tuote on ostettavissa heti.