Länk till rubrikerbjudande [headline_offer_link]

När användare klickar på rubrikerbjudandet på din CSS-produktsida (CPP) skickas de till målsidan för rubrikerbjudandet. Konfigurera målsidans webbadress med attributet länk till rubrikerbjudande [headline_offer_link]. Google visar inte länken på några platser.

Bilden visar var du hittar länken för rubrikerbjudandet på en CSS-målsida.

Innehåll

Användningsområde

Required Krävs för alla produkter

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar. Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska.

Typ Webbadress (inklusive http eller https), endast ASCII-tecken och RFC 3986-kompatibel
Begränsningar 1–2 000 tecken
Upprepat fält Nej

Information om hur du formaterar data för CSS API finns i CSS API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produktsida. Om du inte följer kraven underkänner vi din CPP och meddelar dig det i CSS Center.

• Se till att länken till målsidan för rubrikerbjudandet tydligt visas på din CPP.