CPP-mobillink [cpp_mobile_link]

Med attributtet for CPP-mobillink [cpp_mobile_link] kan du oppgi en nettadresse som fører brukerne til en mobiloptimalisert versjon av produktsiden din når de klikker på den hos en tjeneste for prissammenligning. Denne mobilversjonen blir vist til brukere på mobilenheter, for eksempel telefoner eller nettbrett.

Her ser du hvordan du velger en sammenligningsside for produkt på Google Søk på mobil.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Nettadresse (inkludert http eller https), bare ASCII-tegn og i samsvar med RFC 3986
Grenser 1–2000 tegn
Gjentatt felt Nei

Dyplinker for appannonser

Nedenfor finner du en veiledning om hvordan du implementerer dyplinker for mobilapper i feeden:

Hvis du vil formatere dataene dine for CSS API, kan du se ressursen «CSS API for Shopping».

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, avviser vi CPP-linken din. Du får beskjed om dette i CSS Center.

• Følg kravene for attributtet for CPP-link [cpp_link] når du sender inn verdien for attributtet for CPP-mobillink [cpp_mobile_link].
  • Send også inn attributtet for CPP-link [cpp_link], som er siden brukere på datamaskin ser.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Følg de anbefalte fremgangsmåtene for attributtet for CPP-link når du sender inn verdien for attributtet for CPP-mobillink [cpp_mobile_link].
  • Legg inn en link til en landingsside som gjengis riktig på mobilenheter. Det finnes noen elementer du bør unngå å bruke på landingssiden din, blant annet elementer med Flash, Silverlight og ActiveX. Finn ut mer om hvordan du lager mobiloptimaliserte nettsteder.