Mobiele link voor CPP [cpp_mobile_link]

Met het kenmerk mobiele link voor CSS-productpagina (CPP) [cpp_mobile_link] kunt u een URL opnemen die leidt naar een voor mobiele apparaten geoptimaliseerde versie van uw CPP. Deze mobiele versie wordt getoond aan gebruikers van mobiele apparaten, zoals telefoons of tablets.

Deze afbeelding toont hoe u de CSS-productpagina selecteert in Google Zoeken op een mobiel apparaat.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor ieder product

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt. Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type URL (inclusief http of https), alleen ASCII-tekens en volgens RFC 3986
Limieten 1-2000 tekens
Herhaald veld Nee

Deep links voor app-advertenties

In de volgende bronnen vindt u meer informatie over de implementatie van deep links voor mobiele apps in uw feed:

Ga naar de bron CSS API for Shopping om uw gegevens voor de CSS API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw CPP af. Dit laten we u weten in CSS Center.

• Voldoe aan de vereisten voor het kenmerk CPP-link [cpp_link] bij de waarde die u opgeeft voor de mobiele link voor CPP [cpp_mobile_link].
  • Geef ook het kenmerk CPP-link [cpp_link] op. Dit is de pagina die wordt getoond aan desktopgebruikers.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.