CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link]

Hintavertailupalvelun tuotesivun CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritteellä voit sisällyttää URL-osoitteen, joka ohjaa CPP-järjestelmäsi mobiilikäyttöön optimoituun versioon. Mobiiliversio näkyy käyttäjille, jotka käyttävät esimerkiksi puhelinta tai tablettia.

Tästä kuvasta näet, miten voit valita hintavertailupalvelun tuotesivun Google Haun mobiiliversiosta.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1–2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Sovellusmainosten täsmälinkit

Saat ohjeita mobiilisovellusten täsmälinkkien käyttöönotosta syötteessäsi tutustumalla seuraaviin artikkeleihin:

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme CPP:si ja ilmoitamme asiasta CSS Centerissä.

• Noudata CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteen vaatimuksia, kun ilmoitat arvon CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritteelle.
  • Käytä CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteen arvona sivua, jonka tietokoneen käyttäjät näkevät.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Seuraa CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteen parhaita käytäntöjä, kun ilmoitat arvon CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritteelle.
  • Lisää linkki laskeutumissivulle, joka toimii hyvin mobiililaitteilla. Elementtejä, joita ei pitäisi käyttää laskeutumissivulla, ovat esimerkiksi Flash, Silverlight ja ActiveX. Lue lisää mobiilikäyttöön optimoidun verkkosivuston luomisesta.