Otsikkotarjoustuotteen kunto [headline_offer_condition]

Otsikkotarjoustuotteen kunto [headline_offer_condition] ‐määritteellä voit ilmoittaa otsikkotarjouksen laskeutumissivulla myytävän tuotteen kunnon.

Tästä kuvasta näet, mistä otsikkotarjoustuotteen kunto löytyy hintavertailupalvelun laskeutumissivulta.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen jokaiselle uudelle tuotteelle

Required Pakollinen jokaiselle käytetylle ja kunnostetulle tuotteelle

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

• Uusi [new]: Tuote on uusi, eikä sitä ole ikinä käytetty. Tuote on alkuperäisessä pakkauksessa, jota ei ole avattu.
  • Kunnostettu [refurbished]: Tuote ei ole uusi, mutta ammattilainen on kunnostanut sen toimintakuntoon niin, että se on uudenveroinen. Tuotteella on lisäksi takuu. Tuote ei välttämättä ole alkuperäisessä pakkauksessaan. Tällaista tuotetta kutsutaan toisinaan myös uudelleenvalmistetuksi.
  • Käytetty [used]: Tuote on käytetty. Tällaista tuotetta on voitu esimerkiksi käyttää jo aiemmin tai sen alkuperäinen pakkaus on avattu tai kadonnut.

Huom. Nämä arvot on ilmoitettava englanniksi

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tuetut arvot

• new
  • refurbished
  • used

Huomaa, että nämä arvot on lähetettävä englanniksi

Toistuva kenttä Ei

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme CPP:si ja ilmoitamme asiasta CSS Centerissä.

• Noudata paikallisia lakeja ja säädöksiä, kun lisäät kunnostettuja tuotteita. Kohdemaassa saattaa olla voimassa kunnostettuja tuotteita koskevia lakeja. Ennen kuin alat myydä kunnostettua tuotetta, varmista, että se noudattaa paikallisia lakeja ja säädöksiä.
  • Käytä tuotteissasi oikeita tuotetunnisteita. Lisättävät tiedot voivat vaihdella tuotteen kunnon mukaan. Lue lisää tuotetunnusten lisäämisestä.
  • Jos myyt kolmantena osapuolena toimivien valmistajien tuotteita, jotka ovat yhteensopivia alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) tuotteiden kanssa, tutustu kolmannen osapuolen yhteensopivia tai kunnostettuja tuotteita koskeviin lisäohjeisiin.