Slik leser du diagrammer i Comparison Shopping Service Center

Du finner ulike typer diagrammer i Comparison Shopping Service Center (CSS Center).

Noen vanlige diagrammer er

• Waterfall-resultatkort: data inndelt i kategorier (inkludert kategoriske endringer over tid)
  • endringsloggdiagrammer: data over tid
  • tabeller: detaljerte data i kolonner med filteralternativer

Dette er en visuell fremstilling av diagrammer i Comparison Shopping Service Center. I grafikken er Waterfall-resultatkortet, endringsloggdiagrammet og informasjonstabellen fremhevet. Grafikken inneholder også en filterfunksjon for siden.

Waterfall-resultatkortet viser et bestemt totalt antall inndelt etter kategori. For eksempel viser resultatkortet øverst på Kontodiagnostikk-siden viser det totale antallet kontoer som en tjeneste for prissammenligning representerer, inndelt etter status. Tallet helt til venstre viser det totale antallet, mens datapunktene til høyre viser hvordan det totale antallet kan inndeles etter kategori. I eksempelet med Kontodiagnostikk-siden inndeles det totale antallet etter kategoriene som tilsvarer de ulike kontostatusene: valgt bort, suspendert, advart og ingen suspensjonsproblemer.

De små tallene under hvert datapunkt viser hvor mye det totale antallet og kategoriene har endret seg over tid. (Du kan se tidsperioden i filterlinjen over resultatkortet eller i endringsloggdiagrammet under resultatkortet.)

Endringsloggdiagrammet viser en tidslinje for hvordan dataene på resultatkortet (både det totale antallet og kategoriene) har endret seg over tid. Fargene i endringsloggdiagrammet samsvarer med fargene til de ulike kategoriene (f.eks. statusene for ulike kontoer på Kontodiagnostikk-siden). Dataene som vises på resultatkortet, representerer det nyeste datapunktet i endringsloggdiagrammet.

Tabellene inneholder en mer detaljert oversikt over dataene som vises i resultatkortet (som representerer det nyeste datapunktet i endringsloggdiagrammet). Disse dataene kan filtreres for å gi ulike visninger.

Merk at filtre som er plassert øverst på siden, gjelder for hele siden.