Diagrammen lezen in Comparison Shopping Service Center

In CSS Center, het centrum van onze service voor prijsvergelijking, vindt u verschillende typen diagrammen.

Veelvoorkomende diagrammen zijn onder andere:

• Waterfall-scorekaart: Gegevens gesplitst over categorieën (zoals in gecategoriseerde wijzigingen in de loop van een bepaalde periode)
  • Geschiedenisdiagram: Gegevens over een tijdsperiode
  • Tabel: Gedetailleerde gegevens in kolommen met filteropties

Een weergave van diagrammen in Comparison Shopping Service Center. Op de afbeelding worden de scorekaart Waterfall, het diagram Geschiedenis en de informatietabel getoond. Er is ook een filter voor de pagina.

Een waterfall-scorekaart geeft een bepaald totaal weer, uitgesplitst in categorieën. De scorekaart bovenaan de pagina Diagnostische gegevens account toont bijvoorbeeld het totale aantal accounts dat een CSS vertegenwoordigt, uitgesplitst naar status. Het meest linkse getal geeft het totaal aan, terwijl de gegevenspunten aan de rechterkant aangeven hoe dat totaal kan worden uitgesplitst per categorie. Op de pagina Diagnostische gegevens account wordt het totaal bijvoorbeeld uitgesplitst in categorieën voor de verschillende accountstatussen: afgemeld, opgeschort, gewaarschuwd en geen opschortingsprobleem.

De kleine cijfers onder elk gegevenspunt geven aan hoeveel het totaal en de categorieën in de loop van de tijd zijn veranderd. (U kunt de periode bekijken in de filterbalk boven de scorekaart of in het geschiedenisdiagram onder de scorekaart.)

Een geschiedenisdiagram geeft een tijdlijn weer van hoe de gegevens op de scorekaart (zowel het totaal als de categorieën) in de loop van de tijd zijn veranderd. De kleuren in het geschiedenisdiagram komen overeen met de kleuren van de categorieën (bijvoorbeeld de statussen van verschillende accounts op de pagina Diagnostische gegevens account). De gegevens op de scorekaart vertegenwoordigen het meest recente gegevenspunt in het geschiedenisdiagram.

Tabellen bieden een gedetailleerder overzicht van de gegevens die worden weergegeven op de scorekaart (die het meest recente gegevenspunt in het geschiedenisdiagram vertegenwoordigt). Deze gegevens kunnen worden gefilterd in verschillende weergaven.

Houd er rekening mee dat filters die bovenaan de pagina staan, op de hele pagina worden toegepast.