Sådan læser du diagrammer i Comparison Shopping Service Center

Du kan finde forskellige typer diagrammer i Comparison Shopping Service Center (CSS Center).

Almindelige diagrammer omfatter:

• Oversigten Vandfald: Dataopdeling på tværs af kategorier (herunder kategoriske ændringer over tid)
  • Diagrammet Historik: Data over tid
  • Tabel: Detaljerede data vises i kolonner med muligheder for filtrering

En gengivelse af diagrammer i Comparison Shopping Service Center. På grafikken er oversigten Vandfald, diagrammet Historik og tabellen med oplysninger fremhævet. Der er også et filter til siden.

Oversigten Vandfald viser et bestemt samlet antal efter kategori. Eksempelvis viser oversigten øverst på siden Kontodiagnostik det samlede antal konti, som en prissammenligningstjeneste repræsenterer, opdelt efter status. Tallet yderst til venstre viser det samlede antal, mens datapunkterne til højre viser, hvordan det samlede antal kan opdeles efter kategori. I eksemplet på siden Kontodiagnostik er de kategorier, i hvilke det samlede beløb er opdelt, de forskellige kontostatusser: Fravalgt, suspenderet, advarsel og intet suspenderingsproblem.

De små tal under hvert datapunkt fortæller dig, hvor meget de samlede antal og kategorierne har ændret sig over tid. Du kan se tidsintervallet i filterbjælken over oversigten eller i diagrammet Historik under oversigten.

Diagrammet Historik viser en tidslinje for, hvordan dataene i oversigten (både de samlede og kategorierne) har ændret sig over tid. Farverne i diagrammet Historik svarer til farverne på de forskellige kategorier (f.eks. statusserne for forskellige konti på siden Kontodiagnostik). De data, der vises på oversigten, repræsenterer det seneste datapunkt i diagrammet Historik.

Tabeller giver en mere detaljeret oversigt over de data, der vises i oversigten (som repræsenterer det seneste datapunkt i diagrammet Historik). Disse data kan filtreres for at give forskellige visninger.

Bemærk, at filtre, der er placeret øverst på siden, gælder for hele siden.