Utbildning om produktjämförelsetjänst

Om du klickar på någon av länkarna nedan lämnar du hjälpcentret och kommer till CSS Education Hub, som är en del av Googles Skillshop, en utbildningsplattform där du kan förbättra dina kunskaper om Googles verktyg och lösningar.

Logga in på Education Hub genom att klicka på knappen Logga in längst upp till höger på sidan. Fyll i din e-postadress och dina användaruppgifter och navigera sedan till produktjämförelsetjänsten.

Observera att resurserna på Education Hub endast visas på engelska.

CSS Academy (plattformen för onlinehändelser för produktjämförelsetjänster)

CSS Education Hub (utbildningsplattformen för produktjämförelsetjänster)

CSS-certifiering (den allmänna certifieringen om grunderna i Shopping-annonser).

Performance Max-kampanjer (nästa generations Smart Shopping-kampanjer)