Hintavertailupalveluihin liittyvä koulutus

Jos klikkaat alla olevia linkkejä, sinut ohjataan ohjekeskuksesta CSS Education Hubiin, joka on osa Googlen Skillshopia. Skillshop on koulutusalusta, jolla voit kehittää taitojasi Googlen työkalujen ja ratkaisujen käyttäjänä.

Kirjaudu Education Hubiin klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ‐painiketta. Lisää sähköpostiosoitteesi ja kirjautumistietosi ja valitse sitten hintavertailupalvelut.

Huom. Kaikki koulutuskeskuksen materiaalit ovat saatavilla vain englanniksi.

CSS Academy (hintavertailupalvelujen verkkoalusta)

CSS Education Hub (hintavertailupalvelujen oppimisalusta)

CSS-sertifiointi (Shopping-mainosten perusteiden yleinen sertifiointi)

Maksimitulokset-kampanjat (uuden sukupolven Älykkäät Shopping-kampanjat)