Kurser om prissammenligningstjenester

Hvis du klikker på et af de nedenstående links, bliver du ført videre fra Hjælp og hen til CSS Education Hub, som er en del af Googles Skillshop. Skillshop er en kursusplatform, du kan bruge til at styrke dine kompetencer inden for Googles værktøjer og løsninger.

Log ind på Education Hub ved at klikke på knappen "Log på" øverst til højre på siden. Angiv din mailadresse og dine loginoplysninger, og gå derefter til Prissammenligningstjenester.

Bemærk, at ressourcerne på Education Hub kun findes på engelsk.

CSS Academy (onlineplatform for prissammenligningstjenester)

CCS Education Hub (læringsplatformen for prissammenligningstjenester)

CSS Certification (den generelle certificering, der dækker de grundlæggende principper for Shopping-annoncer)

Performance Max campaigns (den næste generation af Smart Shopping-kampagner)