Rapporten in Comparison Shopping Service Center

Bekijk gedetailleerde informatie over prestaties, CSS-vereisten, accountgeschiedenis, diagnostische gegevens voor uw account en artikelen van uw CSS en bijbehorende verkopersaccounts.

Prestaties

Op de pagina Prestaties ziet u de algehele prestaties van Shopping-advertenties voor de verkopersaccounts die u vertegenwoordigt. Klik in het navigatiemenu op Rapporten en dan op Prestaties om naar deze pagina te gaan.

CSS-vereisten

Op de pagina CSS-vereisten vindt u het aantal verkopersdomeinen dat u per land vertegenwoordigt (en waarvoor u producten weergeeft op uw CSS-website). Klik in het navigatiemenu op Rapporten en dan op CSS-vereisten om naar deze pagina te gaan.

Alle verkopersdomeinen waarvoor u producten heeft geüpload, worden meegeteld voor het betreffende land. Als u Shopping-advertenties wilt targeten op een specifiek land en dat land op deze pagina wilt vermelden, moet uw site producten weergeven van minimaal 50 verkopers die producten naar dat land verzenden. Meer informatie over CSS-vereisten

Klik op een land om de volledige lijst met verkopersdomeinen voor dat land te bekijken.

Als u productaanbiedingen van aanvullende verkopers op uw website wilt toevoegen, kunt u een lijst met aanvullende verkopers uploaden door op de blauwe uploadknop CSSC upload icon te klikken.

Als u een volledige lijst met verkopersdomeinen per land wilt downloaden, klikt u op de downloadknop download icon.

Accountgeschiedenis

Op de pagina Accountgeschiedenis ziet u wijzigingen in de verkopersaccounts die u vertegenwoordigt, waaronder verkopers die zich onlangs hebben aangesloten bij uw CSS of deze hebben verlaten, en wijzigingen in de aanmeldingsstatus en de opschortingsstatus. U kunt de weergave van deze pagina filteren op datum of het type statuswijziging in het account. U kunt dit rapport ook downloaden voor uw eigen administratie. Klik in het navigatiemenu op Rapporten en dan op Accountgeschiedenis om naar deze pagina te gaan.

Opmerking: De aanmeldingsstatus kan veranderen als een verkoper zich afmeldt voor uw CSS of als een verkoper ervoor kiest zich opnieuw aan te melden. Een verkoper die geen actie onderneemt, wordt standaard aangemeld en wordt niet weergegeven in Overzicht, maar kunt u wel bekijken in verkopersaccounts.

Op de pagina Accountgeschiedenis kunnen de volgende iconen worden weergegeven:

Icoon Titel Beschrijving
Aangemeld Account is aangemeld voor de weergave van Shopping-advertenties via deze specifieke CSS.
Afgemeld Account is afgemeld voor de weergave van Shopping-advertenties via deze specifieke CSS.
Opschortingswaarschuwing gekregen Account heeft minimaal 1 opschortingswaarschuwing in minimaal 1 land gekregen.
Opgeschort Account is in minimaal 1 land opgeschort.
Niet langer opgeschort/niet langer gewaarschuwd Opschorting of opschortingswaarschuwing is van het account verwijderd.
Gesloten Account is gesloten.
Toegevoegd/gemaakt Er is een account gemaakt of toegevoegd aan de CSS.
Geconverteerd van/naar een marktplaatsverkoper Account is geconverteerd van of naar een marktplaatsverkoper.

Diagnostische gegevens account

Op de pagina 'Diagnostische gegevens account' vindt u de status van de verkopersaccounts die u vertegenwoordigt, het aantal artikelen dat gekoppeld is aan elke accountstatus en informatie over accountproblemen voor bepaalde verkopersaccounts.Klik op het filtericoon Filter icon om de weergave te verfijnen.

Stel dat u 1800 verkopersaccounts vertegenwoordigt en dat daarvan 250 accounts zijn opgeschort in een of meer landen. Deze worden weergegeven in het bovenste diagram op de pagina Diagnostische gegevens account. De 250 accounts met de status Opgeschort kunnen 50.000 artikelen bevatten. Dit wordt weergegeven in het tweede diagram op de pagina. Meer informatie over accountstatussen

Onder de statusdiagrammen ziet u een tabel met informatie over accountproblemen voor verkopersaccounts die uw CSS hebben gemachtigd. Deze tabel bevat informatie over afzonderlijke accountproblemen, over landen en over de getroffen artikelen per account. Als in het bovenstaande voorbeeld 200 van de 250 opgeschorte accounts uw CSS hebben gemachtigd, ziet u de problemen die tot de opschorting van deze 200 accounts hebben geleid.

Als u door de verkoper gemachtigd bent, kunt u accountproblemen verhelpen door op de naam van de verkoper te klikken. U wordt dan naar het Merchant Center-account geleid.

Diagnostische gegevens item

Op de pagina 'Diagnostische gegevens item' ziet u de status van de producten waarvoor u adverteert namens de verkopersaccounts die u vertegenwoordigt, waaronder producten die in behandeling, afgekeurd, niet op voorraad zijn of beschikbaar zijn.

Klik op het filtericoon Filter icon om alleen bepaalde producten weer te geven. U kunt ook per account het totale aantal artikelen voor elke status bekijken. Als u door de verkoper gemachtigd bent, kunt u de problemen op deze pagina verhelpen door op de naam van de verkoper te klikken. U wordt dan naar het Merchant Center-account geleid.

Hulp nodig? Klik hier om contact op te nemen met het supportteam van CSS Center.