Marcar perfils d'usuari inadequats

Els perfils dels usuaris que contribueixin amb informació falsa, pengin contingut ofensiu o duguin a terme altres accions abusives que infringeixin les polítiques de continguts de Google es poden marcar perquè els revisem. Consulteu les instruccions que es mostren més avall per marcar els perfils d'usuari que contribueixin amb contingut que infringeixi les polítiques a Google Maps.

Abans de començar

• Consulteu la política. Marqueu només els perfils d'usuari que facin contribucions de contingut que infringeixi les polítiques de Google. No marqueu els usuaris que aporten contingut que no us agradi si objectivament és veraç i rellevant. Google no intervé quan els comerciants i els clients no estan d'acord sobre els fets, ja que no hi ha cap manera fiable de discernir qui té raó sobre l'experiència concreta d'un client. Llegiu la política abans de marcar cap perfil d'usuari.
Tingueu paciència. Un perfil pot tardar uns quants dies a avaluar-se.

Marcar perfils d'usuari inadequats

Des d'un dispositiu mòbil, podeu marcar perfils d'usuari que aporten contingut que infringeix les polítiques perquè es tregui de Maps.

Android

Per marcar un perfil d'usuari amb l'aplicació Google Maps d'Android, feu el següent:

1. Obriu l'aplicació Google Maps d'Android.
  2. Cerqueu una contribució del perfil que voleu marcar.
  3. Toqueu el nom d'usuari del perfil.
  4. Toqueu Més i després Informa del perfil.

iOS

Per marcar un perfil d'usuari amb l'aplicació Google Maps d'iOS:

1. Obriu l'aplicació Google Maps d'iOS.
  2. Cerqueu una contribució del perfil que voleu marcar.
  3. Toqueu el nom d'usuari del perfil.
  4. Toca Més i després Informa.