Marcar i corregir contingut inadequat

El contingut que infringeixi les nostres polítiques es pot suprimir de les fitxes de Maps. Consulteu les instruccions següents per marcar contingut inadequat que hàgiu trobat en una fitxa o bé per corregir el vostre contingut que s'hagi marcat o suprimit.

Abans de començar

Consulteu la política. Marqueu només el contingut que infringeixi les polítiques de Google. No marqueu el contingut que no us agradi si objectivament és veraç i rellevant. Google no intervé quan els comerciants i els clients no estan d'acord sobre els fets, ja que no hi ha cap manera fiable de discernir qui té raó sobre l'experiència concreta d'un client. Llegiu la política abans de marcar contingut.

Marcar ressenyes inadequades

1. Navegueu fins a Google Maps.
  2. Cerqueu una empresa pel nom o per l'adreça.
  3. Seleccioneu-la d'entre els resultats de la cerca.
  4. Al tauler de l'esquerra, desplaceu-vos fins a la secció "Resum de ressenyes".
  5. A sota de la puntuació mitjana, feu clic a [nombre de] ressenyes.

1. Desplaceu-vos fins a la ressenya que vulgueu marcar i feu clic al menú de tres punts Three-dot menu vertical i, tot seguit, a la icona de marca .

2. Empleneu el formulari a la finestra que apareix i feu clic a Envia.

Consell: si voleu marcar una ressenya sobre la vostra empresa, consulteu com podeu suprimir ressenyes del vostre perfil d'empresa a Google.

Corregir una ressenya que s'ha suprimit

Si s'ha suprimit una ressenya que havíeu escrit, podeu corregir-la. Editeu-la per tal que compleixi les polítiques de ressenyes de Google. Per exemple, potser cal suprimir-ne un número de telèfon o un URL.

Google utilitza algoritmes d'aprenentatge automàtic per suprimir ressenyes que probablement infringeixen les polítiques, i de vegades les ressenyes legítimes se suprimeixen per error.

Marcar fotos i vídeos inadequats

Podeu marcar fotos i vídeos perquè se suprimeixin de Maps des d'un ordinador o un dispositiu mòbil.

Ordinador

Per marcar una foto o un vídeo perquè se suprimeixi de Maps des d'un ordinador:

1. Navegueu fins a Google Maps.

2. Cerqueu l'empresa i seleccioneu-la d'entre els resultats.

3. Feu clic a qualsevol foto o vídeo del tauler que es mostra a l'esquerra. Si hi ha diverses fotos o vídeos, desplaceu-vos-hi fins que vegeu la foto que vulgueu marcar.

4. Feu clic a la icona del menú de tres punts Three-dot menu vertical que hi ha a l'extrem superior esquerre i, tot seguit, a Informa d'un problema. O bé, si veieu una icona de marca  a l'extrem superior dret, feu-hi clic per informar de la imatge.

5. Empleneu el formulari a la finestra que apareix i feu clic a Envia.

Mòbil

Per marcar una foto o un vídeo perquè se suprimeixi de Maps des de l'aplicació Google Maps:

1. Obriu l'aplicació Google Maps.

2. Cerqueu l'empresa i seleccioneu-la d'entre els resultats.

3. Llisqueu cap a la dreta fins que vegeu la foto o el vídeo que vulgueu marcar.

4. Toqueu la foto o el vídeo i, tot seguit, la icona de marca  que hi ha a l'extrem inferior dret.

5. Empleneu el formulari a la finestra que apareix i toqueu Envia.

Marcar preguntes o respostes inadequades

1. Al costat de la pregunta o resposta en qüestió, toqueu Més Three-dot menu vertical.
  2. Toqueu Informa de la pregunta o Informa de la resposta.