Policy för innehåll från Maps-användare

Google vill hjälpa dig att upptäcka världen omkring dig. Användargenererat innehåll på våra plattformar är tänkt att ge dig en bättre upplevelse och en förhandstitt på platser som finns i närheten eller på andra sidan jorden. Vi lägger stor möda på att se till att innehåll från tredje part är användbart och att det speglar de platser som våra användare besöker.

Vi har tagit fram dessa innehållspolicyer för innehåll från Maps-användare för att bidra till att alla som visar användargenererat innehåll får en positiv upplevelse. Policyerna beskriver viktiga skillnader i hur vi hanterar innehåll som har skapats i olika format, hur vi hanterar olämpligt innehåll och vilka kriterier som gäller när du vill publicera bilder eller videor på Googles plattformar.

Bidragen måste baseras på verkliga upplevelser och verklig information. Medvetet falskt innehåll, kopierade eller stulna foton, irrelevanta recensioner, nedsättande språk, personangrepp och onödigt eller felaktigt innehåll strider mot vår policy. Anmäl sådant beteende om du ser det.

Vi förbehåller oss rätten att inaktivera användargenererade bidrag för enskilda företagsprofiler och företagskategorier för att förhindra otillåten användning. Vi förbehåller oss även rätten att inaktivera användargenererade bidrag för enskilda företagsprofiler och företagskategorier för att förhindra otillåten användning. Vi förbehåller oss även rätten att ta bort innehåll som bryter mot våra policyer och användarvillkor, och att stänga av eller radera konton som missbrukar våra regler.

Kom gärna tillbaka hit då och då eftersom vi uppdaterar våra policyer regelbundet.