Var ditt innehåll kan visas

Om innehållet godkänns för extern publicering syns det offentligt för alla som använder Googles produkter, bland annat Sök och Maps, tillsammans med ditt profilnamn och foto som visas på sidan Om mig.

Om du inte vill dela en upplevelse, bild, video eller platsen där bilden togs eller videon spelades in bör du inte publicera den med denna tjänst. Om du raderar ditt bidrag eller konto kan förbättringar av kartdata och bildpositioneringsdata som härletts från bidraget bevaras, men det är inte längre kopplat till ditt konto.

Innehåll som du skickar in för publicering till Google Maps måste följa policyn för innehåll från Maps-användare, policyn för förbjudet och begränsat innehåll och policyn för formatspecifika kriterier. När ditt innehåll har publicerats kan det visas i en mängd olika produkter och tjänster från Google, som Google Maps, Street View, Google Earth, Google My Business, Google Sök och andra.

Publicerat innehåll samt ditt profilnamn och foto kan också visas på webbplatser från tredje part där Googles inbäddningsbara widgetar eller Google Maps Platform API används.