Privacy

Google vindt de privacy van zijn gebruikers bijzonder belangrijk. We juichen toe dat u content bijdraagt die uw wereld weergeeft, maar het is van cruciaal belang dat u hierbij de privacyvoorkeuren van anderen respecteert. We behouden ons het recht voor om content te verwijderen naar aanleiding van meldingen van gebruikers. Lees verder voor meer informatie over de manier waarop we omgaan met privacyverzoeken ten aanzien van content die op Google Maps en Street View wordt weergegeven.

Wanneer we Street View-content maken van video-opnamen in 360° die gebruikers hebben ingediend, passen we onze algoritmen toe om gezichten en kentekenplaten automatisch te vervagen. Wanneer gebruikers content indienen die geen video's bevat, passen we de technologie voor vervagen niet automatisch toe, maar gebruikers kunnen de tool voor vervagen in de Street View-app toepassen op hun eigen foto's als ze dit willen. Als u uw gezicht, kentekenplaat of huis in een gebruikersbijdrage ziet en u wilt dat de afbeelding wordt verwijderd, gebruikt u de functie 'Een probleem melden' bij de afbeelding.

Onder geen enkele omstandigheid mag u foto's of video's publiceren die zijn genomen in een privéwoning of andere niet voor het publiek toegankelijke locaties of zones waar geen foto's mogen worden gemaakt. Foto's en video's van andere privélocaties mogen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gepubliceerd.

Wees een goede buur en publiceer geen foto's waarop of video's waarin mensen kunnen worden geïdentificeerd zonder hun toestemming. Dit is met name van belang op gevoelige locaties waar mensen mogelijk bezwaar hebben tegen de publicatie van hun afbeelding.

Content die privégegevens of vertrouwelijke informatie bevat (zoals creditcardgegevens, medische gegevens of door de overheid uitgegeven ID-gegevens), is niet toegestaan, ongeacht of het gaat om gegevens van anderen of van uzelf.

Houd er rekening mee dat andere privacygerelateerde claims dan de punten die hierboven in dit gedeelte worden vermeld, moeten worden gemeld via het tabblad 'Auteursrechtproblemen of andere juridische problemen' van de functie Een probleem melden.