Privatliv

Hos Google gør vi en stor indsats for at beskytte brugernes privatliv. Du er velkommen til at bidrage med indhold, der illustrerer din verden, men det er meget vigtigt, at du gør det på en måde, der ikke har konsekvenser for privatlivets fred. Vi forbeholder os ret til at fjerne indhold, blandt andet som reaktion på brugerrapporter. Læs videre for at få flere oplysninger om, hvordan vi håndterer anmodninger om beskyttelse af privatliv i forbindelse med indhold, der vises i Maps og Street View.

Når vi opretter Street View-indhold fra 360°-videooptagelser, der er indsendt af brugere, anvender vi vores algoritmer til automatisk at sløre ansigter og nummerplader. Når brugere indsender ikke-videoindhold, anvender vi ikke automatisk sløringsteknologien, men brugere kan bruge sløringsværktøjet i Street View-appen, hvis de vil sløre deres egne billeder. Hvis du ser dit eget ansigt, din nummerplade eller dit eget hus i et bidrag fra en af vores brugere, og du ønsker at få billedet fjernet, skal du bruge funktionen Rapportér et problem på billedet.

Du må under ingen omstændigheder offentliggøre billeder eller videoer, der er taget/optaget i privatboliger eller andre steder, som ikke er offentligt tilgængelige, eller hvor det ikke er tilladt at tage billeder. Du må heller ikke offentliggøre billeder og videoer fra andre private steder, medmindre ejeren har givet samtykke til det.

Sørg for at være en god samfundsborger ved ikke at offentliggøre fotos eller videoer, hvor personer kan identificeres, medmindre de har givet tilladelse til det. Dette er særligt vigtigt, hvis der er tale om steder, hvor folk muligvis ikke er interesserede i at få deres besøg dokumenteret og offentliggjort i form af et billede.

Vi tillader ikke indhold, der viser private eller fortrolige oplysninger, f.eks. kreditkortoplysninger, sygejournaler eller offentligt udstedte identifikationspapirer, uanset om det er dine egne eller andres.

Bemærk, at rapportering vedrørende andre privatlivsrelaterede emner end dem, der er nævnt i dette afsnit, skal foretages via fanen "Problemer med hensyn til ophavsret eller andre juridiske spørgsmål" via funktionen Rapportér et problem.