Om retningslinjene våre

Disse retningslinjene gjelder for alt brukergenerert innhold på Maps, inkludert følgende:

• tekstanmeldelser
  • vurderinger
  • bilder
  • videoer
  • spørsmål og svar
  • bildetekst
  • hashtagger
  • tagger
  • linker
  • metadata

Alt innhold du publiserer på Google-plattformene, må overholde disse retningslinjene samt Googles vilkår for bruk, tilleggsvilkårene for bruk av Google Maps/Earth, andre relevante produktretningslinjer og andre relevante lover og forskrifter. Vær også oppmerksom på Googles personvernregler.

Leter du etter retningslinjene som regulerer Street View-materiale Google har samlet inn (i stedet for innhold publisert av brukere)? Les gjennom personvernreglene for Street View-materiale Google har bidratt med.

Er du ikke sikker på hvem som tok et bilde? Om et bilde er tatt av Google eller en ekstern bidragsyter, fremgår av navnet eller ikonet for opphavshenvisning som er oppført sammen med det aktuelle bildet.