Begrenset funksjonstilgang som følge av brudd på retningslinjene

Vi kan fra tid til annen begrense tilgangen til funksjoner når vi oppdager flere eller alvorlige brudd på retningslinjene for brukergenerert innhold på Google Maps («retningslinjene for innhold»). Hvis vi begrenser funksjonstilgangen din, kan dessuten innhold tilknyttet Maps-profilen din bli fjernet.

Hva skjer hvis jeg får begrenset funksjonstilgang?

Når vi begrenser funksjonstilgangen, kan du bli varslet om dette. Som regel forteller vi deg også

• hvilke funksjoner som får begrenset tilgang
  • hva du kan gjøre videre

Når du gis begrenset funksjonstilgang, kan innhold du sender inn, bli merket med «Ikke lagt ut», «Privat», «Ikke godtatt» eller lignende. I enkelte tilfeller kan vi helt og holdent slette innholdet ditt eller endringer du gjør, som følge av juridiske krav eller alvorlighetsgraden av overtrampet.

Hvis du mener at vi har gjort en feil, kan du ha muligheten til å anke begrensningene pålagt funksjonstilgangen.

Hvis du har knyttet en Maps- og bedriftsprofil sammen med Google-kontoen din, kan brudd på disse retningslinjene i en hvilken som helst av disse to profilene føre til begrenset funksjonstilgang.

Hva gjør jeg hvis jeg har begrenset funksjonstilgang?

Vi vil gjerne få bidrag av deg også fremover, så husk å gjøre følgende:

1. Sett deg godt inn i retningslinjene for innhold for å påse at innholdet ditt og atferden din er i tråd med retningslinjene.
  2. Sjekk tidligere varsler om fjerning av innhold du har mottatt, for å finne ut mer om de aktuelle bruddene på retningslinjene.
  3. Hvis du har gjennomgått retningslinjene og mener at vi har gjort en feil, kan du gi oss beskjed om dette. I enkelte tilfeller kan slike avgjørelser ankes. Finn ut hvordan du kan anke avgjørelser om fjerning av innhold.

Tips: Hvis du har fått innhold fjernet på grunn av en begrensning pålagt Google-kontoen din, blir det fjernede innholdet også gjennomgått som en del av anken. Og husk at det å slette innhold ikke er noen garanti for at eventuelle begrensninger pålagt funksjonstilgangen oppheves.

Sjekk om du har begrenset funksjonstilgang

På innstillingssiden i Google-kontoen din kan du se statusen for Google-kontoen, blant annet om funksjonstilgangen er begrenset på grunn av brudd på retningslinjene. Funksjonstilgangen kan være begrenset på grunn av atferd eller publisert innhold som er i strid med retningslinjene. Når en Google-konto er pålagt begrenset funksjonstilgang, kan også annet innhold som publiseres via denne kontoen, bli fjernet.