Beperkingen voor toegang tot functies bij beleidsschendingen

We beperken de toegang tot functies soms bij meerdere of ernstige schendingen van het Beleid voor content van gebruikers in Google Maps ('contentbeleid'). Als je toegang tot functies is beperkt, kan content die aan je Maps-profiel is gekoppeld ook worden verwijderd.

Wat gebeurt er als je toegang tot functies wordt beperkt?

Als je toegang tot functies wordt beperkt, kun je een melding krijgen. In de meeste gevallen vertellen we je ook:

• welke toegang tot functies is beperkt,
  • wat je nu kunt doen.

Als je toegang tot functies is beperkt, kunnen je contentinzendingen worden gemarkeerd als Niet gepost, Privé, Niet geaccepteerd of iets vergelijkbaars. In sommige gevallen kunnen je content of bewerkingen volledig worden verwijderd vanwege wettelijke vereisten of de ernst van de schending.

Als je denkt dat we een fout hebben gemaakt, kun je misschien bezwaar maken tegen de beperking van je toegang tot functies.

Als je een bedrijfsprofiel en een Maps-profiel aan je Google-account hebt gekoppeld, kunnen schendingen in een van beide profielen leiden tot beperkingen van je toegang tot functies voor beide profielen.

Wat je kunt doen als je toegang tot functies is beperkt

We willen graag dat je kunt blijven bijdragen, dus volg deze tips:

1. Neem ons contentbeleid door om ervoor te zorgen dat je content en gedrag voldoen aan ons beleid.
  2. Check of je eerdere meldingen over contentverwijdering hebt gekregen voor meer details over de specifieke beleidsschendingen.
  3. Als je ons beleid hebt doorgenomen en je denkt dat we een fout hebben gemaakt, laat het ons dan weten. In bepaalde gevallen kun je bezwaar maken tegen de beslissing. Meer informatie over hoe je bezwaar maakt tegen de verwijdering van content

Tip: Als je content is verwijderd vanwege een beperking van een Google-account, wordt de verwijdering van de content ook beoordeeld als onderdeel van je bezwaar. Als je content verwijdert, worden de beperkingen voor je toegang tot functies misschien niet opgelost.

Checken of je toegang tot functies is beperkt

De status van je Google-account, waaronder of je toegang tot functies is beperkt vanwege een of meer beleidsschendingen, vind je op de instellingenpagina van je Google-account. De toegang tot functies kan worden beperkt bij ongepast gedrag of als je content post die in strijd is met ons beleid. Als de toegang tot functies van een Google-account wordt beperkt, kan andere content die door het Google-account wordt gepost, ook worden verwijderd.