Begrænsninger i funktionsadgang grundet politikovertrædelser

I nogle tilfælde begrænser vi adgangen til funktioner, når der identificeres flere eller alvorlige overtrædelser af politikken for brugergenereret indhold i Google Maps ("indholdspolitikken"). Hvis din funktionsadgang er begrænset, kan indhold, der er knyttet til din Maps-profil, også blive fjernet.

Hvad sker der, hvis adgangen til dine funktioner begrænses?

Du får muligvis besked, når adgangen til din funktion bliver begrænset. I de fleste tilfælde fortæller vi dig også følgende:

• Hvilken funktionsadgang der er begrænset
  • Dine muligheder

Når din funktionsadgang bliver begrænset, kan dine indsendelser af indhold blive markeret som "Ikke indsendt", "Privat", "Ikke accepteret" eller lignende. I nogle tilfælde kan dit indhold eller dine redigeringer blive slettet fuldstændigt som følge af juridiske krav eller på grund af overtrædelsens alvorligheden.

Hvis du mener, at vi har taget fejl, kan du muligvis appellere begrænsningen af funktionsadgang.

Hvis du har en virksomhedsprofil og en Maps-profil knyttet til din Google-konto, kan overtrædelser, der forekommer på én af profilerne, medføre adgangsbegrænsninger for begge profiler.

Du kan gøre følgende, hvis din funktionsadgang bliver begrænset

Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan fortsætte med at bidrage, så husk at gøre følgende:

1. Sæt dig ind i vores indholdspolitikker for at sikre, at dit indhold og din adfærd overholder vores politikker.
  2. Tjek, om du har tidligere notifikationer om fjernelse af indhold, for at få flere oplysninger om de specifikke politikovertrædelser.
  3. Hvis du mener, at vi har begået en fejl, kan du kontakte os, når du har læst vores politikker. Du kan muligvis appellere afgørelsen i visse tilfælde. Få flere oplysninger om, hvordan du kan appellere fjernelse af indhold.

Tip! Hvis indholdet er blevet fjernet på grund af en Google-kontobegrænsning, bliver beslutningen om fjernelse af indholdet også gennemgået i forbindelse med behandlingen af din appel. Sletning af indhold kan muligvis ikke ophæve begrænsningerne i din funktionsadgang.

Tjek, om din funktionsadgang er begrænset

Du kan se din Google-kontos status, herunder oplysninger om, hvorvidt din adgang til funktionen er blevet begrænset som følge af politikovertrædelser, på siden med indstillinger for din Google-konto. Funktionsadgangen kan begrænses på grund af adfærd, der overtræder politikkerne, og upload af indhold, der overtræder politikkerne. Når adgangen til en Google-konto begrænses, kan andet indhold, som indsendes af Google-kontoen, også blive fjernet.