Begrensninger på å legge ut informasjon

Om begrensninger på å legge ut informasjon

Vi ønsker å hjelpe folk med å finne nyttig og pålitelig informasjon på Maps, blant annet i innhold brukerne bidrar med. Hvis vi ser at innhold brukerne bidrar med om visse typer steder, ofte er unyttig, skadelig eller irrelevant, kan vi begrense eller suspendere brukergenerert innhold om disse stedene.

Kortsiktige begrensninger

Vi kan slå av brukernes mulighet til å legge ut informasjon om bestemte steder i en kort periode hvis vi ser at det nylig er lagt ut spesielt mye irrelevant eller støtende innhold om det aktuelle stedet eller området (f.eks. hvis hendelser i den virkelige verden fører til irrelevante kommentarer om stedet). Vi følger med på informasjonen om stedet, og når vi ser en nedgang i forsøkene på uriktig bruk og risikoen for innhold som bryter retningslinjene, kan vi fjerne begrensningene.

Langvarige begrensninger

Vi kan slå av brukernes mulighet til å legge ut informasjon om bestemte steder i en lengre periode hvis den aktuelle kategorien eller det bestemte geografiske området over tid har hatt irrelevante innlegg eller innlegg av lav verdi. Bidrag anses å ha lav verdi hvis de ikke i vesentlig grad hjelper brukerne med å avgjøre om stedet er verdt et besøk eller ikke.

Her er noen kjennetegn på steder der vi kan begrense brukergenerert innhold:

1. Steder som normalt ikke kan besøkes, eller som har begrenset offentlig tilgang: Dette kan være steder der folk ikke kan velge mellom ulike beliggenheter, som ikke holder åpent for offentligheten, eller der tilgangen kan være begrenset til folk som er stasjonert der eller pålagt å være der. Eksempler på dette kan være fengsler og politistasjoner.
  2. Steder det ofte genereres irrelevant innhold om: Slike steder er ofte gjenstand for unyttige innlegg som trakassering, hatsk innhold eller støtende innhold i stedet for innlegg om og anmeldelser av brukernes faktiske opplevelser på stedene.

Delvise vs. fullstendige begrensninger

Steder kan ha begrenset publisering av visse eller alle typer brukergenerert innhold (inkludert bilder, videoer, vurderinger og skriftlige anmeldelser), avhengig av hvor mye innhold som bryter retningslinjene, og mønsteret av slikt innhold.

Steder som ikke har innlegg eller bare har gamle innlegg

Noen steder har kanskje bare påfallende gamle innlegg eller ingen innlegg i det hele tatt, selv om du har sett nyere innlegg der tidligere. Dette kan komme av uriktig bruk knyttet til stedet og at innholdet derfor er fjernet.