Appellér håndhævelse af Maps-politikken vedrørende brugergenereret indhold

Vi fjerner af og til indhold, herunder opslag og redigeringer, eller begrænser adgang til visse funktioner, når overtrædelser af vores Politik for brugergenereret indhold i Maps eller "indholdspolitik" identificeres på Maps, Søgning og i andre Google-tjenester på nettet. Vi tager dog til tider fejl.

Hvis du mener, at det er en fejl, at vi har indført restriktioner eller truffet andre foranstaltninger vedrørende dit indhold i Maps eller din Google-konto, kan du appellere beslutningen ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Tip! Denne appelproces vedrører overtrædelser af indholdspolitikken, men overtrædelsen kan blive vist eller forekomme i andre Google-tjenester. Indtil videre er det kun muligt at appellere afgørelser angående bestemte typer overtrædelser af indholdspolitikken og overtrædelser på Google-konti. Henvisninger til appelprocessen i notifikationer fra Google skal ikke tolkes som en bekræftelse på, at kvalifikationskravene mht. indsendelse af en appel er opfyldt.

Før du begynder, bør du gennemgå Google Maps-politikken vedrørende brugergenereret indhold. Her kan du også finde eksempler på forbudt indhold og indhold underlagt begrænsninger, samt aktivitet, der kan medføre, at indhold bliver fjernet, eller at funktionsadgang begrænses.

Appellér en beslutning om fjernelse af indhold

Du kan se status for dit indhold, herunder om indholdet er fjernet eller afvist på grund af en politikovertrædelse, på din Google Maps-profilside. Indhold kan blive fjernet eller afvist, fordi det direkte overtræder vores politikker, eller fordi Google-kontoaktivitet overtræder vores politikker. For de fleste overtrædelsers vedkommende kan du appellere beslutningen om fjernelse af indhold og spore status for appellen på din Maps-profilside.

Tip! Hvis du sletter eller redigerer det indhold, der overtræder vores politikker, efter at du har indsendt en appel, annulleres appellen.

Afgørelser vedrørende appeller

Når der er truffet en afgørelse om din appel, informeres du om afgørelsen, og der sker et af følgende:

• Godkendt appel: Hvis vi konstaterer, at indholdet er fjernet ved en fejl, gendanner vi indholdet.
  • Afvist appel: Hvis vi konstaterer, at indholdet overtræder vores politikker, eller at nøjagtigheden af en redigering ikke kan bekræftes, forbliver indholdet fjernet.
  • Annulleret appel: En appel kan eksempelvis blive annulleret, hvis det indhold, den vedrører, redigeres eller slettes, eller hvis Google-kontoen ikke længere er kvalificeret til indsendelse af en appel.
En beslutning om fjernelse af indhold kan kun appelleres én gang. Der er muligvis flere tilgængelige løsningsforslag. Få flere oplysninger om muligheder for løsning af problemer i forbindelse med EU's forordning om digitale tjenester.
Appellér adgangen til en funktionsbegrænsning

Du kan se din Google-kontos status, herunder oplysninger om, hvorvidt din adgang til funktionen er blevet begrænset som følge af politikovertrædelser, på siden med indstillinger for din Google-konto. Funktionsadgangen kan begrænses på grund af adfærd, der overtræder politikkerne, og upload af indhold, der overtræder politikkerne. Når adgangen til en Google-konto begrænses, kan andet indhold, som indsendes af Google-kontoen, også blive fjernet.

I forbindelse med visse overtrædelser kan du appellere adgangen til funktionen via siden med indstillinger for din Google-konto. Hvis indholdet er blevet fjernet på grund af en begrænsning af funktionsadgang, bliver beslutningen om fjernelse af indholdet også gennemgået i forbindelse med behandlingen af din appel.

Afgørelser vedrørende appeller

Når Google-kontoaktiviteten er gennemgået og der er truffet en afgørelse vedrørende din appel, får du besked om det, og her kan du se, hvad hver af de forskellige mulige afgørelser medfører:

• Godkendt appel: Hvis vi er i stand til at bekræfte, at Google-kontoaktiviteten overholder vores politikker, genaktiverer vi Google-kontoens funktionsadgang.
  • Afvist appel: Hvis vi konstaterer, at vores politikker ikke er overholdt på Google-kontoen, opretholdes Google-kontoens funktionsbegrænsning muligvis, og indholdet på Google-kontoen bliver muligvis ikke gendannet.
  • Annulleret appel: En appel kan eksempelvis blive annulleret, hvis Google-kontoen ikke længere er kvalificeret til indsendelse af en appel.

Der kan kun appelleres én gang for begrænsninger af funktionsadgang. Du kan ikke løse funktionsbegrænsninger ved at slette indhold.

Der er muligvis flere tilgængelige løsningsforslag. Få flere oplysninger om muligheder for løsning af problemer i forbindelse med EU's forordning om digitale tjenester.