Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Hatsk innhold

Hatsk innhold vil si innhold som fremmer eller uttrykker toleranse for vold, diskriminering, nedsettende omtale eller har som hovedformål å oppfordre til hat mot enkeltpersoner eller grupper på grunnlag av beskyttede egenskaper (f.eks. hudfarge, etnisitet, religion, nedsatt funksjonsevne, alder, nasjonalitet, veteranstatus, seksuell legning, kjønn, kjønnsidentitet eller kaste) eller andre egenskaper forbundet med systematisk diskriminering eller marginalisering.