Hitta eller lägga till nödkontakter i Pixel

Om du har en Pixel-telefon kan du välja att göra vissa personer till nödkontakter. Du kan se de personer du har lagt till som nödkontakter via appen Säkerhet.

Lägga till en nödkontakt

Öppna appen Säkerhet Appen Säkerhet om du vill lägga till en nödkontakt. Läs mer om hur du lägger till en nödkontakt.

Hitta en nödkontakt i appen Kontakter

1. Öppna appen Kontakter Appen Kontakter på telefonen.
  2. Välj en kontakt. Om det står Nödkontakt under personens namn är han eller hon en nödkontakt.
    • Om kontakten har flera telefonnummer markeras kontaktens nödnummer som Nödsituation.
    • Om du vill visa resten av nödkontakterna trycker du på Nödkontakt. Appen Säkerhet öppnas med en lista över dina nödkontakter.
    • Om ingen av kontakterna är märkt med Nödkontakt kontrollerar du att du är inloggad på Google-kontot i appen Säkerhet. Öppna appen Säkerhet, tryck på Logga in och tryck sedan på Google-kontot.